Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşen İle Ateş Arasındaki...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşen İle Ateş Arasındaki Buzlar Eriyor Mu?

Kanal D’nin sevilen dizisi Çatı Katı Aşk 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Yasemin, içinde bulunduğu durumdan çok mutsuz olur. İstediği insanla görüşüp, istediği insanı sevemediği için hayıflanır ve her şeyi bırakıp gitmek ister. Onu duyan Demir ise, ona gitme der. Öte yandan Ateş, Ayşen’i sevdiğini itiraf eder. Sevda’da Demir’e aşık olduğunu Perihan’a itiraf eder. Çatı Katı Aşk 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşen ile Ateş arasındaki buzlar eriyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Ayşen İle Ateş sevgili mi oluyor?

Çatı Katı Aşk 7. bölüm 2. fragmanında; Yılmaz ailesinde bir bayram havası yaşanıyor. Ateş ile Ayşen, Demir ile Yasemin’in yakınlaştıkları görünüyor. Ateş ile Yasemin, evliliklerinin sahte olduğunu açıklayacaklar mı?

İşte Çatı Katı Aşk 7. bölüm 2. fragmanı….

ÇATI KATI AŞK 6. SÖN BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşen, Ömer’le evlenmeyi kabul ettikten sonra, babaannesi Ömer’in ailesini çocukların birbirine alışması için eve yerleştirir. Yasemin, Demir’i Sevda’dan kıskanmaya başlar. O da onun Ateş’le gerçekten evli olmadığını bildiği için onu kıskanıyor ve Sevda’ya mesafeli davranır.

Ateş, bir fırsat bulup Ayşen’le konuşmak ister. Ancak Ayşen, onun kendisine ulaşmaması için telefonunu engeller. Yasemin ile Ateş, Ömer’in başka bir kızla telefonda, Ayşen’le formaliteden evleneceğini söylemesini duyar. Ateş, hemen Ayşen’in iş yerine gidip Ömer’in ona uygun biri olmadığını söyler. Ama kendisini inandıramaz.

Ömer, Sevda, Demir ve Ayşen’in birlikte bir doğum günü partisine gitmesine Ateş ile Yasemin çok bozulur. Ateş, aldığı bir telefonla Ömer’in sevgilisi olduğunu öğrenince Yasemin’le birlikte partiye gider. Ömer, partiden ayrılıp sevgilisiyle bahçede öpüşür. Ateş, bu durumu Ayşen’in fark etmesi için her şeyi yapar. Ama Ayşen göremez.

Öte yandan Asaf, Ateş’e yardım eden herkes den intikam almak için bütün dükkanları tahliye ettirmeye kalkar. Celal, Asaf’ın karşısına çıkıp ondan hesap sorar. O sırada polisler gelip Asaf’ı vergi kaçırmaktan karakola götürür. Asaf., bunu yapanın Celal olduğunu zanneder.

Ateş, Ömer’i tuvalete kitleyip Ayşen’e durumu anlatır. O sırada da Yasemin Demir ile ilgilenir. Ateş, daha fazla dayanamayıp herkesin içinde Ayşen’i dudağında öper. Onları gören Yasemin, olayı Demir’in görmemesini sağlamak için onu havuza iter. Ama Ömer, tuvaletten çıkıp onları öpüşürken görür.

Çatı Katı Aşk 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Sonunda Ayşen’e Aşkını İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler