Ana SayfaDizilerBay Yanlış 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi'den Duymak İstediğini Duyuyor!

İlgili Postlar

Bay Yanlış 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi’den Duymak İstediğini Duyuyor!

Fox Tv’nin en favori dizilerinden Bay Yanlış 8. yeni bölümüyle 21 Ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Özgür, Soner’in Ezgi’yi tekrar rahatsız etmesinden korkar ve onun yanında olur., Özgür’ün, Ezgi’yle bu kadar ilgilenmesinden Serdar çok rahatsız olur. Ezgi’ye karşı olan duygularından emin olan Özgür, onun da duygularından emin olmak ister. Bay Yanlış 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Özgür Ezgi’den duymak istediğini duyuyor. Ezgi ile Özgür sevgili mi oluyor?

Cuma Dizileri 2020

Özgür Ezgi’den Beklediği Cevabı Alıyor!

Bay Yanlış 8. bölüm 2. fragmanında; Ezgi ile Özgür, birbirlerine aşık oluyor. Ancak bir türlü itiraf edemiyor. Özgür, Ezgi’nin gerçekten o gün Serdar’la yemeğe çıkmadığını öğrenince içi rahatlıyor. Öte yandan Ezgi de, Özgür ile Yeşim arasında bir şey olmadığını anlıyor. Özgür, tüm cesaretini toplayıp Ezgi’ye kendisi hakkındaki duygularını ve düşüncelerini soruyor. O da, cevabını verdiğini söyleyip onu öpüyor.

İşte Bay Yanlış 8. bölüm 2. fragmanı….

 

BAY YANLIŞ 7. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ezgi, Yeşim ile Özgür’ü gördükten sonra Serdar’la görüşüyormuş gibi davranmaya devam eder. Serdar, Levent’ten Ezgi’nin ailesinin geldiği için onunla yemeğe çıkamadığını öğrenir ve onu arayıp tekrar görüşmek ister. Ezgi’de, kendi organize ettiği Latin gecesine Serdar’ı davet eder. Ona daha önceden Tango bildiğini söyleyen Ezgi, o güne kadar Tango öğrenmenin derdine düşer.

Bu arada Cansu, Levent’e mesafesini koyar. Levent, Cansu’yu yüzme hocasıyla görünce kıskanıp kendisini havuza atar. Cansu, Levent’in kendisini kıskandığı için çok mutlu olur ve onunla eve gider. O sırada Zeynep eve gelir ve Cansu’yu baştan aşağı süzer. Kızının geldiğini öğrenen Levent panikler.

Kısa zamanda Özgür, Ezgi’ye Tango öğretir. Serdar’ın son anda hastası gelince geceye geç katılır. Özgür ile Ezgi, Tango yapar. Onlar dans ederken Gizem’in aradığı Somer geceye gelir ve Ezgi ile Özgür’ü kıskanır. Gizem, Soner’e dışarıda beklemesini Ezgi’yi çağıracağını söyler.

Ezgi, dışarı çıkında Soner, onunla barışmak istediğini söyler. O da karşı çıkınca Ezgi’yi kolundan tutup götürmeye çalışır. Özgür, Soner’e yumruk atıp Ezgi’yi alıp eve götürür. İkili tam yakınlaşmışken Serdar ile Yeşim kapıda belirir.

Bay Yanlış 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi’yi İyice Sahipleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler