Ana SayfaDizilerBay Yanlış 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi'yi İyice Sahipleniyor!

İlgili Postlar

Bay Yanlış 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi’yi İyice Sahipleniyor!

Fox Tv’nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Bay Yanlış 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ezgi, Özgür’ün kendisini Serdar’dan kıskandığını düşünürken, Yeşim ile onu terasta öpüşürken görüyor. Yeşim, Özgür’ün Ezgi’den hoşlandığını anlıyor. Latin gecesinde, Özgür’ü kıskanan Gizem, oraya Soner’i çağırıyor. Soner, Ezgi’yi Özgür’den kıskanıp onu kendisiyle gelmeye zorluyor. O anları gören Özgür, Ezgi’yi onun elinden kurtarıp eve götürüyor. Onların birlikte çıktıklarını öğrenen Serdar ile Yeşim kıskanıyor. Bay Yanlış 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Özgür Ezgi’yi iyice sahipleniyor.

Cuma Dizileri 2020

Özgür Ezgi’yi İyice Sahipleniyor!

Bay Yanlış 8. bölüm 1. fragmanında; Soner’in Ezgi’ye tekrar rahatsız etmesinden korkan Özgür, bir şey olursa kendisine haber vermesini istiyor. Onun Ezgi’yle bu kadar ilgilenmesinden Serdar çok rahatsız oluyor. Özgür, Ezgi’ye karşı duygularından emin oluyor. Ezgi’nin de kendisine karşı bir şeyler hissettiğinden emin olmak istiyor. Fragmanda ikili, el ele görünüyor. Ezgi ile Özgür, aşklarını birbirlerine itiraf ettiler mi?

İşte Bay Yanlış 8. bölüm 1. fragmanı….

BAY YANLIŞ 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ezgi, Yeşim ile Özgür’ü gördükten sonra Serdar’la görüşüyormuş gibi davranmaya devam ediyor. Serdar, Levent’ten Ezgi’nin ailesinin geldiği için onunla yemeğe çıkamadığını öğreniyor ve onu arayıp tekrar görüşmek istiyor. Ezgi’de, kendi organize ettiği Latin gecesine Serdar’ı davet ediyor. Ona daha önceden Tango bildiğini söyleyen Ezgi, o güne kadar Tango öğrenmenin derdine düşüyor.

Bu arada Cansu, Levent’e mesafesini koyuyor. Levent, Cansu’yu yüzme hocasıyla görünce kıskanıp kendisini havuza atıyor. Cansu, Levent’in kendisini kıskandığı için çok mutlu oluyor ve onunla eve gidiyor. O sırada Zeynep eve geliyor ve Cansu’yu baştan aşağı süzüyor. Kızının geldiğini öğrenen Levent panikliyor.

Kısa zamanda Özgür, Ezgi’ye Tango öğretiyor. Serdar’ın son anda hastası gelince geceye geç kalıyor. Özgür ile Ezgi, Tango yapıyor. Onlar dans ederken Gizem’in aradığı Somer geceye geliyor ve Ezgi ile Özgür’ü kıskanıyor. Gizem, Soner’e dışarıda beklemesini Ezgi’yi çağıracağını söylüyor.

Ezgi, dışarı çıkında Soner, onunla barışmak istediğini söylüyor. O da karşı çıkınca Ezgi’yi kolundan tutup götürmeye çalışıyor. Özgür, Soner’e yumruk atıp Ezgi’yi alıp eve götürüyor. İkili tam yakınlaşmışken Serdar ile Yeşim kapıda beliriyor.

Bay Yanlış 7. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi İçin Soner’e Yumruk Atıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler