Ana SayfaDizilerBay Yanlış 7. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi İçin Soner'e Yumruk...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 7. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi İçin Soner’e Yumruk Atıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bay Yanlış, 7. bölümüyle 14 ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tango gecesinde dans eden Ezgi ile Özgür, dansa kendilerini kaptırır. İçeri Serdar’la kız kardeşi girer ve Serdar Ezgi’yi, kız kardeşi de Özgür’ü kıskanır. Oraya gelen Ezgi’nin eski sevgilisi Soner’de onları görür. Soner, onları görünce Ezgi’yi terk ettiğine pişman olur. Bay Yanlış 7. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Özgür, Ezgi için Soner’e yumruk atıyor.

Cuma Dizileri 2020

Özgür Ezgi İçin Soner’e Yumruk Atıyor!

Bay Yanlış 7. bölüm 3. fragmanında; Serdar, Özgür ile Ezgi’yi dans ederken görünce Ezgi’ye karşı ilgisi daha da bir artar. Aynı şekilde Soner’de Ezgi’yi Özgür’den kıskanıp tekrar onunla birlikte olmak istediğini söyleyip bunu ona zorlar. O anları gören Özgür, daha fazla dayanamayıp Ezgi’yi Soner’in elinden kurtarıp onu yumruklar.

İşte Bay Yanlış 7. bölüm 3. fragmanı…..

 

BAY YANLIŞ 6. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ezgi ile Özgür, Muğla’dan döndükten sonra kendi hayatlarını yaşamak için sözleşirler. Ancak, ikili sürekli birbirlerini düşünmekten edemez. Birde üzerine Özgür, Ezgi’nin yanındayken Dr Serdar arar. Dr Serdar’ın akşam yemeği davetini Ezgi kabul eder. Özgür, onun Serdar’la yemeğe çıkacak olmasını çok kıskanıyor ama ona belli etmez.

Ezgi’de aslında onunla yemeğe gitmek hiç istemez. Serdar’ın Ezgi’yi arayıp işinin çıktığını söylemesi hem Ezgi’yi hem de Özgür’ü rahatlatır. Ama Özgür, onların ertesi gün buluşacak olmalarını da içten içe kıskanır. Ezgi, ilk iş gününe işe, Özgür’le birlikte gider. İlk iş gününü başarıyla tamamlayan Ezgi, Özgür’ün açacağı yeni mekan içinde yeni fikirler sunar. Özgür. Ezgi’nin fikirlerini kabul eder.

Ezgi, Serdar’la buluşmak için işten çıkar. Eve gidip hazırlanır. Cansu, onun Serdar’la buluşmak istemediğini anlayıp ondan evlilik hayalleri kurmasını ister. Ezgi, evlilik hayali kurar. Ancak, kurduğu hayalde Özgür karşısına çıkar. Özgür’de Ezgi’nin Serdar’la birlikte olduğu kabuslarını görür.

Ezgi, tam Serdar’la buluşacakken annesi ve kocası çıkıp gelir. Özgür, cesaretini toplayıp Ezgi’yi arar. Oda dışarıda yemekte olduğunu söyleyince Özgür. onun Serdar’la buluştuğunu zanneder. Eve gelen Ezgi, Özgür’ün kendisini kıskandığı düşüncesiyle mutlu bir şekilde terasa çıkar. Orada Serdar’ın kız kardeşiyle Özgür’ü öpüşürken görünce dünyası başına yıkılır.

Bay Yanlış 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Özgür İle Ezgi’nin Dansı Serdar’ı Kıskandırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler