Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 11. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 11. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2020’nin ikinci final turu bütün hızıyla devam ediyor. Yarışmanın bu seneki ana kadrosunda yer almak isteyen 14 kişilik ikinci tur yarışmacıları var güçleriyle kendilerini gösterebilmek için yarışıyor. İkinci turun birincisi Barboros ve ikincisi Tanya olmuştu. 12 Ağustos’ta yapılan turda MasterChef’in ikinci tur üçüncü yarışmacısı da belli oldu. MasterChef 2020’nin ana kadroda yer alacak 11. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde.

MasterChef’in 10. İsmi Kim Oldu?

MasterChef 2020’nin 11. Yarışmacısı Kim Oldu?

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, bu seneki elemeleri daha da bir zorlu geçiyor. İkinci turda ilk iki yarışmacı belli olduktan sonra, geriye kalan 12 yarışmacı ana kadroya girebilmek için mutfakta ter döktüler. Yarışmanın son bölümündeki ilk turda şefler yarışmacılardan fırında lazanya yapmalarını istediler.

İki yarışmacı yemeğini yetiştiremedi ve geriye kalan 10 yarışmacının lazanya yemekleri değerlendirmeye alındı. Günün ikinci turunda yarışacak en iyi altı tabağı yapan Uğur, Eray, Gülşah, Kayhan, Berk ve Celal oldu. İkinci turda ise 6 yarışmacıya, un ve şeker verildi. Onlardan bu iki malzemeyi kullanacak bir yemek yapmaları istendi.

ERAY YİNE İKİNCİ OLDU!

Mutfaktaki bilgisi ve becerisi olan yarışmacı Eray, ikinci final haftasının üçüncü gününde yine ikinci oldu. Üç gündür birinciliği kıl payı kaybeden Eray, bir sonraki turda birinci olacağını belirtti.

KAZANAN BERK OLDU!

Yarışmanın son bölümünde en iyi tabağı yaparak şeflerin beğenisini kazanıp birinci olan yarışmacı ise Berk oldu. Berk, yaptığı tabakla günün birincisi oldu ve MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yer almaya hak kazanmış oldu. Böylelikle MasterChef 2020’nin ikinci final turunun ilk üç ismi de belli olmuş oldu. Barbaros ve Tanya’dan sonra Berk, balkondaki yerini aldı.

Geriye kalan 11 yarışmacı bu akşam tekrar birinci olmak için yarışacak. Yarışmacıların kendilerini göstermek için son dört günleri kaldı. Bu dört günde 5 yarışmacı daha seçilerek 8 yarışmacı tamamlanmış olacak. Geçen hafta seçilen 8 yarışmacıyla birlikte toplam 16 yarışmacı ana kadroda yer alacak.

Önümüzdeki hafta pazartesi günü, MasterChef Türkiye’nin ana kadrosu ilk kaptanlık oyunu için mutfaktaki yerlerini alacak.

MasterChef’in 16 Kişilik Rüya Takımı Belirleniyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler