Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serkan Eda'nın Üzülmesine İzin...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serkan Eda’nın Üzülmesine İzin Vermiyor!

Fox Tv’nin gözde dizilerinden Sen Çal Kapımı 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selin, Serkan ile Eda’nın yaptığı nişan sözleşmesini buluyor. Orada bulunan Ferit ise, Serkan’ın düşmanı Kaan’a durumu anlatıyor. Antalya’ya toplantıya Serkan, Eda ile birlikte Selin ve nişanlısı da gidiyor. Serkan’ın asıl hedefi Selin ile nişanlısını ayırıp Ferit’in şirkette söz sahibi olmasını engellemek ve Eda ile olan sözleşmesini bitirmektir. Ama toplantıya gelen paparazilerin gelmesiyle olayın seyri değişiyor. Sen Çal Kapımı 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Serkan, Eda’nın üzülmesine izin vermiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Serkan Eda’nın Üzülmesine İzin Vermiyor!

Sen Çal Kapımı 6. bölüm 1. fragmanında; Eda, zamanında yetişmesi zor bir işe girişiyor. Şirkette, bir kaç kişi dışında kimse ona destek vermiyor. Aydan hanımdan yardım isteyen Eda’nın yardım isteği geri çevriliyor. Zor bir işi başarmak için uğraşan Eda, önüne konulan onca engelden sonra yorulup umutsuzluğa kapılıyor. Eda’yı ağlarken gören Serkan, ona teselli olup onu kimsenin üzmesine izin vermeyeceğini söylüyor.

İşte Sen Çal Kapımı 6. bölüm 1. fragmanı…..

SEN ÇAL KAPIMI 5. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Selin, bulduğu nişan sözleşmesini son anda Eda onun elinden alıp yırtıyor. Elinde kalan parçasını herkesin içinde okuyan Selin, aslında ikilinin bir sözleşmeye dayalı nişanlı olduklarını anlıyor. Eda’nın halası Ayten ise, bu duruma biraz bozulsa da yeğenini orada bırakıp evine dönüyor. Ertesi gün Serkan, Eda’ya Antalya’ya gideceklerini söylüyor. Oda bir tatil valizi hazırlıyor.

Önemli bir toplantı için orada olacağını Eda, yolda öğreniyor. Serkan, Eda’nın toplantıda giyeceği elbiseyi özenle alıyor. Toplantıya Selin’de nişanlısı Ferit ile katılıyor. Ferit, Serkan’ın düşmanı Kaan Karadağ ile iş birliği yapıyor ve olan biteni ona anlatıyor. En son olan nişan sözleşmesini de hemen ona yetiştiriyor.

Kaan, eline geçen kozu kullanıp apartarak Eda’nın parası için Serkan’la birlikte olduğunu ve Serkan’da ona nişanlılık sözleşmesini yaptığını internete yayıyor. Toplantı önceki bir gün boş kalan Serkan, yalnız dışarı çıkmak istiyor. Eda’nın da onunla gelmek istemesini önce ret etse de sonra kabul ediyor ve ikili sabaha kadar geziyor.

Ertesi gün toplantı sırasında Serkan kürsüye çıkıyor. O sırada paparizileri gören Selin, Eda’dan onlara bir açıklama yapmasını istiyor. Onun ağladığını gören Serkan, Eda’nın elinden tutup onu, tekneye götürüyor. Selin ile Ferit, onları şaşkınlıkla geriden izliyor.

 Sen Çal Kapımı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Eda İle Serkan Nişanlılık Oyununa İyice Alışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler