Ana SayfaDizilerYasak Elma 75. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Yıldız Şahika'dan Bütün Hıncını Alıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 75. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Yıldız Şahika’dan Bütün Hıncını Alıyor!

Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma 3. sezonuyla ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin yeni sezon bölümünde; Şahika, hapse düşüyor ve korkulu gözlerle baktığı ranzada Ender’i görüyor. Ender ona, yaptığı onca şeyin karşılıksız kalmayacağı ve sonunda cezasını çekeceğini söylüyor. O sırada kapıdan gizemli bir kadın daha giriyor. O kadının kim olduğu pek çok kişi tarafından tahmin edildi. Yasak Elma 75. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Şahika’dan bütün hıncını alıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Şahika’dan Bütün Hıncını Alıyor!

Yasak Elma 75. bölüm 3. fragmanında; Ender, hapishaneye düşen Şahika’ya çekirge misalini hatırlatıyor. O sırada kapıdan Yıldız giriyor ve Şahika’nın saçını başını yoluyor. İzleyici, asla yaşa basmaya Şahika’nın hapse düşmeyeceğini ve tüm bu olanların rüya olduğunu düşünmeye başladı. Bakalım, Şahika, onca işlediği cinayetin cezasını çekecek mi?

İşte Yasak Elma 75. bölüm 3. fragmanı…..

YASAK ELMA 74. BÖLÜM ÖZETİ!

Halit, artık eski gücüne kavuşur. Ancak bumu herkesten saklar. Şimdiki tek amacı ise, Yıldız’ı tekrar elde edip onunla evlenmektir. Onun için bir yalan uydurup Yıldız’ın evine gider. Yıldız, Kerim’in şirkette CEO olduğunu öğrendikten sonra onu Halit’in yanında daha önceden tanımamış gibi davrandığı için çıkmazda kalıp Ender’le buluşup ona akıl danışır.

Ender, Şahika’nın Kerim’den hoşlandığını anlayıp onları buluşturacak bir yemek organize eder. Yemekte Kerim’in, Yıldız’la ilgilendiğini anlayan onu kıskanır. Halit, Erim’e çok istediği okuldan burs ayarlar. Ancak Erim, bunu babasının yaptığını bilmeden aldığı gitar hediyesiyle mutlu olur. Ama Ender, bunu Halit’in yaptığını anlar.

Yıldız’ın evinde kalmaya başlayan Halit, Yıldız’ın yemekten eve dönmesini saatlerce bekler. Halit, Zehra ile konuşup onun bir yardım almasını ister. Zehra. babasının teklifini kabul eder. Halit, kahvaltıda, Yıldız’la gündüz görüşmek istediğini söyler. Asuman durumu anlayıp, kızını bu konuda uyarır.

Şahika, bankaların Halit’in mal varlığını satışa çıkarılacağı gün yalıyı alacağından emin oraya gidip, orada düzenleme yapmaya başlar. Ancak Yıldız’ı karşısında görünce şok olur. Üstüne birde Halit, merdivenlerden inip kendi evini tekrar satın aldığını söyleyince donup kalır. Bu arada Kerim’in, Argun Holdingin kasasını boşaltmaya hazırlanan büyük bir hızsız olduğu anlaşılır.

Yasak Elma Dizisinin Kadrosunda Şok Ayrılık! Sevilen Oyuncu Dizinin 3. Sezonunda Olmayacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler