Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinin Kadrosunda Şok Ayrılık! Sevilen Oyuncu Dizinin 3. Sezonunda Olmayacak!

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinin Kadrosunda Şok Ayrılık! Sevilen Oyuncu Dizinin 3. Sezonunda Olmayacak!

Fox Tv’nin iki sezondur ekrana gelen ve izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Yasak Elma, yeni sezon çekimlerine başladı. Dizinin 75. bölüm ilk fragmanı da yayınlandı. Fenomen dizisinin yeni sezon kadrosunda da değişiklik yaptı. Yasak Elma dizisinin kadrosunda şok ayrılık yaşandı. Sevilen oyuncu dizinin 3. sezonunda olmayacak. Dizide o oyuncunun yerine hangi oyuncu her alacak? Ayrıntılar haberimizde….

Pazartesi Dizileri 2020

Yasak Elma Dizisinin Kadrosunda Şok Ayrılık!

Yasak Elma dizisi 3. sezonuna bomba gibi hazırlanıyor. Dizinin yayınlanan 75. bölüm 1. fragmanında; Şahika, hapse giriyor. Onu ise orada gizemli bir kadın bekliyor. O gizemli kadının ise Şahika tarafından öldürülmek istenen Ender olduğu düşünülüyor. Sevilen dizinin kadrosunda üzen bir ayrılık yaşandı. Halit Argun’un Ender’den olma oğlu Erim karakterini canlandıran İlber Kabaoğlu, dizinin kadrosundan ayrıldı. Yapım şirketi oyuncuyla yollarını ayırdığını ve dizinin yeni bölümlerinde Erim karakterini ise Arda Adil Görgen’in canlandıracağını duyurdu.

Yasak Elma Dizisinin Kadrosunda Şok Ayrılık

Yasak Elma dizisinde Halit Ergun’un büyük oğlu Erim karakterini canlandıran sevilen oyuncu dizinin yeni sezonunda yer almayacak. Dizide Erim karakterini ise Arda Adil Görgen canlandıracak. Fenomen dizinin diğer oyuncularında henüz bir değişiklik yok.

Yasak Elma Dizisinin Kadrosunda Şok Ayrılık

Bir çok dizi ve filmde yer alan oyuncu Arda Adil Görgen, artık Yasak Elma dizisinde Erim karakterine hayat verecek.

YASAK ELMA 74. BÖLÜM ÖZETİ!

Halit, artık eski gücüne kavuşur. Ancak bumu herkesten saklar. Şimdiki tek amacı ise, Yıldız’ı tekrar elde edip onunla evlenmektir. Onun için bir yalan uydurup Yıldız’ın evine gider. Yıldız, Kerim’in şirkette CEO olduğunu öğrendikten sonra onu Halit’in yanında daha önceden tanımamış gibi davrandığı için çıkmazda kalıp Ender’le buluşup ona akıl danışır.

Ender, Şahika’nın Kerim’den hoşlandığını anlayıp onları buluşturacak bir yemek organize eder. Yemekte Kerim’in, Yıldız’la ilgilendiğini anlayan onu kıskanır. Halit, Erim’e çok istediği okuldan burs ayarlar. Ancak Erim, bunu babasının yaptığını bilmeden aldığı gitar hediyesiyle mutlu olur. Ama Ender, bunu Halit’in yaptığını anlar.

Yıldız’ın evinde kalmaya başlayan Halit, Yıldız’ın yemekten eve dönmesini saatlerce bekler. Halit, Zehra ile konuşup onun bir yardım almasını ister. Zehra. babasının teklifini kabul eder. Halit, kahvaltıda, Yıldız’la gündüz görüşmek istediğini söyler. Asuman durumu anlayıp, kızını bu konuda uyarır.

Şahika, bankaların Halit’in mal varlığını satışa çıkarılacağı gün yalıyı alacağından emin oraya gidip, orada düzenleme yapmaya başlar. Ancak Yıldız’ı karşısında görünce şok olur. Üstüne birde Halit, merdivenlerden inip kendi evini tekrar satın aldığını söyleyince donup kalır. Bu arada Kerim’in, Argun Holdingin kasasını boşaltmaya hazırlanan büyük bir hızsız olduğu anlaşılır.

Yasak Elma 75. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Kodesi Boyluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler