Ana SayfaDizilerMasterChef'te Gergin Anlar Yaşandı! Mehmet Yalçınkaya Furkan'ı Neden Değerlendirmeye Almadı!

İlgili Postlar

MasterChef’te Gergin Anlar Yaşandı! Mehmet Yalçınkaya Furkan’ı Neden Değerlendirmeye Almadı!

MasterChef Türkiye 2020’in ana kadrosunun seçimleri büyük bir hızla devam ediyor. Üçüncü sezonuyla ekrana gelecek olan fenomen yarışma programında bu sene farklı bir eleme turu gerçekleşiyor. MasterChef’te her sene 14 yarışmacı yarışırken bu sene 16 yarışmacı ile başlayacak. 16 ana kadro ise her gün yapılan elemelerle belirleniyor. MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yer alacak ilk üç yarışmacı belli oldu. Yarışma programının son bölümünde gergin anlar yaşandı. Mehmet Yalçınkaya Furkan’ neden değerlendirmeye almadı. Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

MasterChef’te Gergin Anlar Yaşandı!

MasterChef Türkiye 2020’ye bu sene her zamankinden daha fazla yarışmacı müracaat etti. Reyting rekorları kıran yarışma programında gerçekten şef olmak isteyenleri seçmek için jüri üyeleri, öncelikle yarışmacıların becerilerini göz önünde tutuyorlar. Tabi bunun yanında titizlik, sabır ve saygı da şeflerin ince çizgileri olduğu biliniyor.

Üçlü tur seçmelerinde başarılı olan 28 yarışmacı adayı, kılı kırk yaran ikinci tur seçmelerine katılma hakkına sahip oldu. İkinci tur seçmeleri ise 14’er kişilik guruplar halinde iki turda gerçekleşecek. İlk 14 kişilik turda yapılan seçmelerde şefler kılı kırk yarıyor. MasterChef Türkiye 2020’de yarışmaya hak kazanan ilk üç yarışmacı belli oldu.

İlk olarak Serhat, ikinci turda Duygu, dün akşam yayınlanan programda ise Özgül 3. yarışmacı olmaya hak kazandı. Yarışmanın son bölümünde gergin anlar yaşandı. Mehmet şef, Furkan’ı stüdyodan dışarı çıkarttı ve yemeğini değerlendirmeye almadı.

Mehmet Yalçınkaya Furkan’ı Neden Değerlendirmeye Almadı!

Geçen sene yarışmaya müracaat eden Furkan, elenmiş ve şefler, onun bir sonra ki sene yarışmaya katılmasını tavsiye etmişti. Furkan bu sene tekrar yarışmaya katılıp ilk elemeleri geçmeyi başardı. Üçlü elemelerde yaptığı yemekle bir üst aşamaya geçmeye de hak kazandı. Ancak orada yaptığı gereksiz bir konuşmayla Mehmet şef onu uyarıp önlüğünü alıp gitmesini söylemişti.

MasterChef’in son bölümünde Furkan, şeflere çiğ bir Tart sundu ve bu yemeği başaramamasının sebebi olarak da ekipmanı bahane etti. Bunu duyan Mehmet şef, her yarışmacının eşit şartlarda aynı ekipmanlarla yarıştığı programda onun bunu bahane etmesine dayanamadı ve Furkan’ın stüdyoyu terk etmesini istedi. Zaten şeflere başarısız bir yemek sunan ve sürekli bir şeylerden şikayetçi olan Furkan’ın yemeğini de değerlendirmeye almadı.

Masterchef Türkiye’de Ana Kadronun Üçüncü İsmi Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler