Ana SayfaDizilerÇukur Dizisine Bir Bomba Transfer Daha!

İlgili Postlar

Çukur Dizisine Bir Bomba Transfer Daha!

Show Tv’nin efsaneleşen Çukur dizisi yeni sezonu için hummalı bir çalışma içerisinde. Çukur dizisinin yeni sezonunda birbirinden usta isimler kadroya dahil olacak. Onur Saylak ile görüşme yapılmış ve henüz diziye dahil olup olmadığı belli olmamıştı. İrem Sak’da bu sene diziye yeni dahil olan oyuncular arasında yer alacak. Çukur dizisine bir bomba transfer daha eklendi. Dizinin yeni transferi kim? Detaylar haberimizde….

Mustafa Avkıran Kimdir?

Çukur Dizisine Bir Bomba Transfer Daha!

Eylül ayı içerisinde yeni sezon bölümleriyle ekrana gelmesi beklenen Çukur dizisine, usta oyuncu Mustafa Avkıran da dahil oldu. Mustafa Avkıran, en son Yeni Gelin dizisinde ekrana gelmişti. Dizinin final yapmasıyla ünlü oyuncu Çukur dizisiyle anlaştı. Bakalım Mustafa Avkıran dizide hangi karakterle ekrana gelecek.

Çukur Dizisine Bir Bomba Transfer Daha

ÇUKUR 3. SEZON 25. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Gazeteci Emir, Çağatay’ın ailesi hakkındaki bildiklerini Yamaç’a anlatır. Onun babası ve üvey kardeşi olduğunu, babasının aslında Osmanlı soyundan gelmediğini Afyonlu olduğu anlatır. Yamaç, mahalleyi sonunda uyuşturucudan temizler. Tedavi görmesi gerekenleri tedavi ettirir. Mahallede büyük bir ziyafet verir.

Bu arada Karaca, gizli gizli Azer’le buluşmaya devam eder. Bunu fark eden Yamaç, Karaca’nın peşine Celasun’u takar. Celasun, onların buluştuğunu görüp Yamaç’a iletir. Yamaç’ta Karaca’yı Celasun ile evlendirmeye karar verdiğini açıklar. Yamaç, gazeteci Emir ve polis Erkan’ın yardımıyla Çağatay’ın büyük bir sevkıyat için Boris’le buluşacağını öğrenir.

Çağatay, baskından 12 saat öncesinde Yamaç’ı arayıp ondan Cumali’yi istemişti. Yamaç, Boris’i buluyor ancak onun ölmesiyle yerine Vartolu geçer. Çağatay, Boris yerine karşısında Vartolu’yu görünce tuzağa düştüğünü anlar. Polisler gelip Çağatay’ı tutuklar. Çağatay, kendisini aklayıp hapse girmekten kurtulur.

Babasının emanetlerini üvey kardeşi Arık Böke’ye veren Çağatay, ondan sadece bir süreliğine yerine geçmesini ister. Ayrıca Çağatay, Arık’a Efsun’dan uzak durmasını ve ona bir zarar gelmemesi konusunda onu uyarır. Arık, elini kolunu sallayarak Çukur’a gider. Kahveye girip Yamaç’la görüşmek istediğini söyleyip onu bekler. Yamaç, kahveye gittiğinde Arık kendisini tanıtır. Arık’ın gelmesi dengeleri değiştirecek mi?

Çukur Dizisinin Evde Kal Bölümü Yayınladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler