Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 12. Yarışmacısı Kim Oldu? Yarışmadan Kendi İsteğiyle Ayrılan Yarışmacı Kim?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 12. Yarışmacısı Kim Oldu? Yarışmadan Kendi İsteğiyle Ayrılan Yarışmacı Kim?

MasterChef 2020, ana kadrosunda yarışacak 16 yarışmacıya bu hafta sonu belli olacak. Yarışmanın son bölümünde final turu için heyecanlı olan yarışmacılardan Büşra, yine yemeğini yetiştiremeyince şeflerden ilginç bir şey istedi. Bir yarışmacı ise, kendi isteğiyle yarışmaya devam edemeyeceğini çekilmek istediğini söyledi. Ana kadroda yer alacak günün birincisi belli oldu. MasterChef 2020’nin 12. yarışmacısı kim oldu? Yarışmadan kendi isteğiyle ayrılan yarışmacı kim? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020’nin 11. Yarışmacısı Kim Oldu?

Yarışmadan Kendi İsteğiyle Ayrılan Yarışmacı Kim?

MasterChef 2020 final turunun ikinci haftasının 4. gününde heyecan daha da yükseldi. Şefler ilk turda yarışmacılardan, Vişneli Köfte ve Tırnak pide yapmalarını istedi. Büşra’nın yine eli ayağına dolandı ve bu hafta ikinci kez yemeğini yetiştiremedi. Pidesi pişmeyen, köftesi dağılan Büşra, yerini değiştirmek istediğini o tezgahın kendisine uğursuz geldiğini düşündüğünü söyledi. Ayrıca Büşra, Mehmet şeften sürekli kendisine bağırıp gaza getirmesini de istedi.

Eray, Büşra ile yer değiştirebileceğini söyledi. Köfte tabaklarını en iyi yapan 6 kişi ikinci tur için yerini aldı. İkinci turda şefler, yarışmacılardan yaratıcılıklarını kullanarak mısır ana ürününü verdi. Turun sonunda Eray yine son ikiye kaldı. Yine ikinci olmaktan korksa da bu sefer birinci olmayı başardı. Eray, MasterChef 2020’nin ana kadrosuna 12. yarışmacı olarak girmeyi hak kazandı ve şeflerden ismi yazılı önlüğü aldı. Böylelikle bu haftanın kazananları, Barbaros, Tanya, Berk ve Eray oldu. Bu hafta sonuna kadar 4 yarışmacı daha kadroya girecek.

MasterChef 2020’nin 12. Yarışmacısı Kim Oldu?

Dilara ise, daha fazla yarışmak istemediğini ve yarışmadan ayrılmak istediğini söyledi. Onun gözyaşları içinde kalması diğer yarışmacıları da duygulandırdı. Daha 19 yaşında olan Dilara, kendisini yetiştirip daha güçlü bir şekilde yarışmaya hazırlanacağını söyledi. Şefler, final elemeleri olduğu için buna izin verdiklerini eğer ana kadrodayken ayrılmak isteseydi bunun mümkün olmayacağını, ana kadroya giren yarışmacının diskalifiye ve elenme dışında yarışmadan ayrılamayacağını belirttiler.

Arkadaşlarıyla ve şeflerle vedalaşan Dilara, göz yaşları içerisinde stüdyoyu terk etti. Büşra’da gözyaşları içerisinde, kendisinin de üst üste başarısızlıklar yaşadığını ancak yarışmanın sonuna kadar pes etmeyeceğini söyledi.

MasterChef’in 10. İsmi Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler