Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş Herkesin İçinde Ayşen'i...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş Herkesin İçinde Ayşen’i Öpüyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Çatı Katı Aşk 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayşen, Ateş’e öfkelenip Ömer’le evlenmeyi kabul ediyor. Yasemin ile Ateş, Ömer’in sevgilisiyle telefonda görüştüğünü ve Ayşen’le formaliteden evleneceğini konuşurken duyuyor. Ateş, Ayşen’e durumu anlatsa da onu inandıramıyor. Asaf, Ateş’in eve geri dönmesi için Yılmaz ailesinin mahallesini ortadan kaldırmak için girişimde bulunuyor. Ayşen, Ömer’le gittiği doğum gününe Ateş’te Yasemin’le katılıyor. Ateş, herkesin içinde Ayşen’i öpüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ateş Herkesin İçinde Ayşen’i Öpüyor!

Çatı Katı Aşk 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümünde; Ayşen, Ömer’le evlenmeyi kabul ettikten sonra, babaannesi Ömer’in ailesini çocukların birbirine alışması için eve yerleştiriyor. Yasemin, Demir’i Sevda’dan kıskanmaya başlıyor. O da onun Ateş’le gerçekten evli olmadığını bildiği için onu kıskanıyor ve Sevda’ya mesafeli davranıyor.

ÇATI KATI AŞK 6. SÖN BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ateş, bir fırsat bulup Ayşen’le konuşmak istiyor. Ancak Ayşen, onun kendisine ulaşmaması için telefonunu engelliyor. Yasemin ile Ateş, Ömer’in başka bir kızla telefonda, Ayşen’le formaliteden evleneceğini söylemesini duyuyor. Ateş, hemen Ayşen’in iş yerine gidip Ömer’in ona uygun biri olmadığını söylüyor. Ama kendisini inandıramıyor.

Ömer, Sevda, Demir ve Ayşen’in birlikte bir doğum günü partisine gitmesine Ateş ile Yasemin çok bozuluyor. Ateş, aldığı bir telefonla Ömer’in sevgilisi olduğunu öğrenince Yasemin’le birlikte partiye gidiyor. Ömer, partiden ayrılıp sevgilisiyle bahçede öpüşüyor. Ateş, bu durumu Ayşen’in fark etmesi için her şeyi yapıyor. Ama Ayşen göremiyor.

Öte yandan Asaf, Ateş’e yardım eden herkes den intikam almak için bütün dükkanları tahliye ettirmeye kalkıyor. Celal, Asaf’ın karşısına çıkıp ondan hesap soruyor. O sırada polisler gelip Asaf’ı vergi kaçırmaktan karakola götürüyor. Asaf., bunu yapanın Celal olduğunu zannediyor.

Ateş, Ömer’i tuvalete kitleyip Ayşen’e durumu anlatıyor. O sırada da Yasemin Demir ile ilgileniyor. Ateş, daha fazla dayanamayıp herkesin içinde Ayşen’i dudağında öpüyor. Onları gören Yasemin, olayı Demir’in görmemesini sağlamak için onu havuza itiyor. Ama Ömer, tuvaletten çıkıp onları öpüşürken görüyor.

Çatı Katı Aşk 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşen’in Beklediği Adım Ateş’ten Gelecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler