Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 13. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 13. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye son final turlarını bütün hızıyla devam ediyor. Yarışmanın 14 Ağustos cuma günü yayınlanan 25. bölümünde 9 yarışmacı ana kadroya girebilmek için var güçleriyle yarıştı. En iyi 16 yarışmacıyı arayan MasterChef’in final turunda 13. yarışmacı da belli oldu. MasterChef 2020’nin 13. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde….

MasterChef 2020’nin 12. Yarışmacısı Kim Oldu? Yarışmadan Kendi İsteğiyle Ayrılan Yarışmacı Kim?

MasterChef 2020’nin 13. Yarışmacısı Kim Oldu?

Yarışmanın bir önceki final turunda Dilara, yarışmadan çekilmişti. MasterChef 2020’nin 25. bölümünde 9 yarışmacı ana kadroya girebilmek için yarıştı. Şefler, ilk turda yarışmacılardan Quiche Lorraine yemeğini yapmalarını istedi. İlk tur sırasında eski yerine geçen Büşra, yine yemeğini yetiştiremedi. Tadım sırasında onun sürekli mazeret uyarması Mehmet şefi kızdırdı.

Mehmet şef, bazı yarışmacıların rahatlığı ve eğlencesi kendisini rahatsız ettiğini, onları yeterli motive görmediğini ve onlara yemekleri kötü dediklerinde bir saniye sonra kahkaha atmaya başladıklarını söyledi. Yarışmacıları ciddiyete davet etti.

İKİNCİ TURA BEŞ YARIŞMACI GEÇEBİLDİ!

Bir Alman yemeği olan Quiche Lorraine’i en iyi yapan beş yarışmacı belirlendi. Bunlar; Uğur, Ebru, Arem, Gülşah ve Celal oldu. İkinci tura kalan yarışmacılardan Taze Fındık ile 40 dakika içerisinde bir yemek yapmaları ve bu yemekte yaratıcılıklarını kullanmaları istendi. Arem, taze fındık kabuklarından bir dolma yaptı. Diğer yarışmacılar da taze fındıkla değişik yemekler yaptılar.

CELAL BÜYÜK TALİHSİZLİK YAŞADI!

İkinci turda Celal’in tadım kaşığını iki kere kullandığı belirlendi. Ana yemeğini yapan ve sosunu yaparken yaptığı hata yüzünden Celal’in sosu değerlendirmeye alınmadı. Turun bitmesine 15 dakika kala Celal, yeni bir sos yapmaya çalıştı ve tabağını şeflere sundu. 5 yarışmacı arasında en az beğenilen Celal’in tabağı oldu.

SON İKİYE EBRU İLE UĞUR KALDI!

Final turunun ikinci haftasının beşinci gününde, son ikiye Ebru ile Uğur kaldı. Uğur, günün birincisi olarak MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yarışmaya hak kazanmış oldu. Böylelikle bu haftanın birincileri; Barbaros, Tanya, Berk, Eray ve Uğur oldu. Geriye iki gün ve ana kadroya girecek üç yarışmacı kaldı. Bakalım son iki günde yarışacak 8 yarışmacıdan hangileri ana kadroya girebilecek?

MasterChef 2020’nin 11. Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler