Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşen'in Beklediği Adım Ateş'ten...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşen’in Beklediği Adım Ateş’ten Gelecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Çatı Katı Aşk 6. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ateş, Yasemin, Demir ve Ayşen’in ünlü gurme Emin beye ulaşma çalışmaları büyük bir fiyasko ile biter. Perihan, torunlarının huylarını değiştirenin Yasemin ile Ateş olduğunu düşünüp oğluyla birlikte onları evden kovar. Ancak olan gelişmeler sayesinde ikili evde kalmayı başarır. Bu seferde Ayşen ile Demir’in evlendirilme durumları ortaya çıkar. Ayşen, sevmediği adamla evlenmeyi kabul eder. Çatı Katı Aşk 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ayşen’in beklediği adım Ateş’ten gelecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Ayşen’in Beklediği Adım Ateş’ten Gelecek Mi?

Çatı Katı Aşk 6. bölüm 1. fragmanında; Ayşen, sevmediği biriyle sırf Ateş’e öfkelendiği için evlenmeyi kabul ediyor. Ateş, Yasemin ve Demir, onu bu yanlışından döndürmek için ellerinden geleni yapıyor. Ancak Ayşen’in, beklediği Ateş’ten gelecek bir dürüstlük adımıdır.

İşte Çatı Katı Aşk 6. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/z64QuxLllr8

ÇATI KATI AŞK 5. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Emin bey, mantıcıya gelip hayatında böyle güzel bir mantı yemediğini söyler. Yasemin’den aynı mantıdan tekrar yapmasını ister ve sonra ondan mantının tarifini ister. Bu tarifi vermesi karşılığında ise onların dükkanını tüm dünyaya tanıtacağını söyler. Yasemin mantısının tarifini vermek istemez.

Emin bey ise, hemen dükkanı terk edip gider. Asaf, Emin beyi arayıp ona yeni projesinde sponsor olacağını söyleyip, ondan beğendiği mantıyı spote etmesini ister. Emin bey, Yasemin’in tarifi vermesine rağmen mantı hakkında kötü yorum yapar. Ateş, bu olayın arkasında da babasının olduğunu hemen anlar. Tabi Ayşen’de.

Kafasına Ateş ile Yasemin’den kurtulmayı kafasına koyan Perihan, Ayşen’le Demir’i evlendirmek için harekete geçip onlara talip bulur. Ayşen’e görücü gelir. Ateş, Ömer’i vazgeçirip kötü duruma düşürmek için elinden geleni yapar. Yasemin de, Demir’in Sevda ile evlenmemesi için büyük çaba sar eder.

Onların karalama çabalarını gören Ayşen, istemeye istemeye Ömer’le evlenmeyi kabul ettiğini söyler. Onu duyan başta Ateş, Yasemin ve Demir donup kalır. Bakalım Ateş, bundan sonra Ayşen’i kaybetmemek için ne yapacak?

 Çatı Katı Aşk 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşen Aşkını Kalbine Gömüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler