Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşen Aşkını Kalbine Gömüyor!

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşen Aşkını Kalbine Gömüyor!

Kanal D’nin sevilen romantik komedi dizisi Çatı Katı Aşk 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ateş, Yasemin, Demir ve Ayşen’in ünlü gurme Emin beye ulaşma çalışmaları büyük bir fiyasko ile bitiyor. Perihan, torunlarının huylarını değiştirenin Yasemin ile Ateş olduğunu düşünüp oğluyla birlikte onları evden kovuyor. Ancak olan gelişmeler sayesinde ikili evde kalmayı başarıyor. Ana bu seferde Ayşen ile Demir’in evlendirilme durumları ortaya çıkıyor. Ayşen aşkını kalbine gömüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ayşen Aşkını Kalbine Gömüyor!

Çatı Katı Aşk 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin 5. bölümünde; Perihan ile Celal’in, gençleri dinlemeden evden kovmasından sonra, Yasemin ile Ateş eşyalarını toplamaya başlıyor, Ancak ünlü gurmenin Yasemin’in mantısını beğenip ayaklarına kadar gelmesi her şeyi değiştiriyor. Dörtlünün Yılmaz ailesinden gizleyip yaptıkları olayın neticesini gören Celal usta, Ateş ile Yasemin’i affedip evde kalmalarına müsaade ediyor,

ÇATI KATI AŞK 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Emin bey, mantıcıya gelip hayatında böyle güzel bir mantı yemediğini söylüyor. Yasemin’den aynı mantıdan tekrar yapmasını istiyor ve sonra ondan mantının tarifini istiyor. Bu tarifi vermesi karşılığında ise onların dükkanını tüm dünyaya tanıtacağını söylüyor. Yasemin mantısının tarifini vermek istemiyor.

Emin bey ise, hemen dükkanı terk edip gidiyor. Asaf, Emin beyi arayıp ona yeni projesinde sponsor olacağını söyleyip, ondan beğendiği mantıyı spote etmesini istiyor. Emin bey, Yasemin’in tarifi vermesine rağmen mantı hakkında kötü yorum yapıyor. Ateş, bu olayın arkasında da babasının olduğunu hemen anlıyor. Tabi Ayşen’de.

Kafasına Ateş ile Yasemin’den kurtulmayı kafasına koyan Perihan, Ayşen’le Demir’i evlendirmek için harekete geçip onlara talip buluyor. Ayşen’e görücü geliyor. Ateş, Ömer’i vazgeçirip kötü duruma düşürmek için elinden geleni yapıyor. Yasemin de, Demir’in Sevda ile evlenmemesi için büyük çaba sarfediyor.

Onların karalama çabalarını gören Ayşen, istemeye istemeye Ömer’le evlenmeyi kabul ettiğini söylüyor. Onu duyan başta Ateş, Yasemin ve Demir donup kalıyor. Bakalım Ateş, bundan sonra Ayşen’i kaybetmemek için ne yapacak?

 Çatı Katı Aşk 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Ayşen’e Görücü Geleceğini Öğrenince Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler