Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Ayşen'e Görücü Geleceğini...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Ayşen’e Görücü Geleceğini Öğrenince Yıkılıyor!

Çatı Katı Aşk 5. bölümüyle 6 Ağustos perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asaf, oğlunun kendisine muhtaç olup yalvarmasını beklerken onun için düğün yapıldığını öğrenir ve gidip düğünü basar. Ayşen’in okul parası için ailesinin her şeylerini satacağını öğrenen Ateş ve Yasemin tutuşmaya başlar. Dörtlü bir araya gelip ünlü gurmeyi bulup mantılarından tattırmak ister. Dörtlünün bu girişimi pek başarılı olmayınca, Perihan Ateş ile Yasemin geleli torunlarının huylarının değiştiğini düşünüp onları evinden kovuyor. Çatı Katı Aşk 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, Ayşen’e görücü geleceğini öğrenince yıkılıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ateş Ayşen’e Görücü Geleceğini Öğrenince Yıkılıyor!

Çatı Katı Aşk 5. bölüm 1. fragmanında; Perihan, Ateş ile Yasemin’in çatı katında oturmalarını izlemiyor ve Celal’i her fırsatta doldurmaya devam ediyor. Ayşen veya Demir’in evlenmesi durumunda çatı katının boşalacağını düşünen Perihan, çocukları evlendirme kozunu oynuyor. Yasemin, Ayşen’e görücü geleceğini öğrenip Ateş’e söylüyor. Ateş, bu habere şok oluyor. Yasemin’den uzak olamak istemeyen Demir ise, bu haberi duyunca büyük tepki veriyor.

İşte Çatı Katı Aşk 5. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/xEYW0CyWz9Y

 

ÇATI KATI AŞK 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşen’in, çok ünlü bir markanın atölyesine girebilmek için paraya ihtiyacı olur. Aile. kızları için neleri varsa satıp onu o atölyeye göndermek ister. Ayşen ise, o hayalinden vazgeçtiğini söyleyip onların üzülmesini istemez. Konuşulanları duyan Yasemin, Ateş’e durumu anlatır. Yılmaz ailesinin, her şeylerini satıp gitmeleri demek onlarında kapının önüne konulması ve Ateş’in Ayşen’e, Demir’in Yasemin’e karşı hislerinin de bitmesi demek olduğunu bildikleri için bir araya gelip o ünlü gurmeye mantılarını tattırmaktan başka çareleri kalmaz.

Dörtlü bir araya gelip, gizlice dükkanı açıp gece çeşit çeşit mantı yapar. Ailelerine türlü yalanlar söyleyen dörtlü gece yaptıkları mantıları alıp ünlü gurmenin tadım yapacağı otelin yolunu tutar. Ancak otele girmek çokta kolay olmaz. Ne yapıp ne edip  otele giren dörtlü mutfaktaki aşçıları etkisiz hale getirir. Bu anlar birileri tarafından kameraya çekilir.

Yasemin, elinde kalan son ıspanaklı mantısını gurmeye ve misafirlerine ulaştırır. Ancak güvenlik onları kapı dışarı eder. Onlar eve gelmeden kavga videosunu internette yayılır ve aile bu duruma çok sinirlenir. Perihan. torunlarının Yasemin ile Ateş geleli huylarının değiştiğini düşünüp ikiliyi evden kovar.

 Çatı Katı Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasemin İle Ateş Yine Evden Kovuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler