Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 5. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı?

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 5. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı?

Fox Tv’nin yeni gözde dizilerinden Sen Çal Kapımı büyük bir izleyici tarafından takip ediliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selin, Eda ile Serkan’ın aynı eve taşındığını duyduktan sonra onları evlerinde görmek istier. Eda, yalanının ortaya çıkmaması için eşyalarının bir kısmını Serkan’ın evine taşır. Selin, yıllardır tanıdığı Serkan’ın böyle bir ilişki yaşamasına anlam veremeyip yemekte fırsatını bulup evi gezer. Masanın üzerinde duran nişanlılık sözleşmesi Selin’in eline geçer. Eda ile Serkan’ın oyunu ortaya çıkacak mı bilinmez. Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Çarşamba Dizileri 2020

Sen Çal Kapımı Neden Yayınlanmadı?

Sen Çal Kapımı dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İzleyiciler dizinin fragmanlarını göremeyince nedenini merak etmeye başladı. Dizi, kurban bayramı dolayısıyla çekimlerine ara verdi. Sen Çal Kapımı dizisinin, önümüzdeki hafta 12 Ağustos çarşamba günü 5. yeni bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.

SEN ÇAL KAPIMI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Eda’nın arkadaşları Serkan’la Selin’i yemek yerken görünce onun Eda’yı aldattığını düşünür. Eda, onlardan Serkan’la Selin’in barışmış olabileceği haberini duyunca nişanlılık yalanının son bulacağı için sevinir. Ama yinede arkadaşlarının duyacağı şekilde Serkan’dan hesap sorar. Serkan, Selin’in nişanlısıyla evine gelmesini pek istemez. Ama, yinede yemeği iptal de edemez.

Eda, Serkan’la birlikte pazara gidip yemek için alışveriş yapar. İlk kez pazara giden Serkan, pazarcılara bol bol bahşiş dağıtır. İkili mutfağa geçip yemek yapmaya başlar. Eda, Serkan’ın mutfaktaki hünerleri karşısında çok şaşırır. Kendisi de altta kalmıyor ve masayı bir güzel donatırlar.

Onlar yemek yaparken Aydan, onları gizlice izler. Oğlunun mutfağa geçip yemek yapmasına o da çok şaşırır. İş kolik olan Serkan, iş ile ilgili bir problem çıktığını duyup gitmek ister. Eda ise. ona engel olmak için kendisini havuza atar. Serkan, onun yüzme bilmediğini zannedip onu kurtarmak için o da havuza atlar. İkili havuzdayken Selin nişanlısıyla gelir ve onları öyle görünce bir kez daha şok olur.

Selin, tuvalete diye kalkıp Serkan’ın evini gezer. İkilinin beraber yaşadığına inanır. Ama masanın üzerindeki sözleşmeyi görür. Eda, onun sözleşmeyi almasına engel olmaya çalışırken sözleşme parçalanır. Selin, elindeki sözleşme parçasını alıp Serkan’a, nişan sözleşmesi bulduğunu söyler. İkili donup kalır.

Sen Çal Kapımı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eda İle Serkan’ın Oyunu Ortaya Çıkacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler