Ana SayfaDizilerAtiye'nin 3. Sezonuna İki Oyuncu Birden Dahil Oldu!

İlgili Postlar

Atiye’nin 3. Sezonuna İki Oyuncu Birden Dahil Oldu!

Geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde ilk sezonuyla izleyicisiyle buluşan Netflix dizisi Atiye’nin ikinci sezon çekimleri bitti. Henüz ikinci sezonu yayınlanmayan dizi üçüncü final sezonunun çekimlerine de başladı. Atiye’nin 3. sezonuna iki oyunu birden dahil oldu. Detaylar haberimizde…..

Atiye’nin 3. Sezonuna İki Oyuncu Birden Dahil Oldu!

Dünyada en çok izlenen dijital platformlarından olan Netfilix’in ilk sezonu büyük bir ilgiyle izlenen Atiye dizisinin 3. sezon bölümleri için start verildi. Yeni bölümleri heyecanla beklenen dizinin kadrosuna yeni oyuncular da katıldı.

Sevilen oyuncu Selma Ergeç ve çocuk oyuncu Lara Tonka, Atiye dizisinin kadrosuna dahil oldu. Güzel oyuncu Selma Ergeç, Göbeklitepe’de gizemli bir cam ustası olan Umut karakteriyle izleyicileriyle buluşacak. Çocuk oyuncu Lara Tonka ise Atiye ile Erkan’ın kaderlerini değiştirecek Aden karakterini canlandıracak.

ATİYE DİZİSİNİN 3. SEZONUNDA NELER OLACAK?

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı dizinin kadrosunda Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova, Meral Çetinkaya ve 2. Sezonda kadroya dahil olan Senan Kara gibi birbirinden değerli isimlerin yer alıyor. Atiye dizisinin 3. sezon konusu ise şöyle;

Bu güne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye ve Erhan’ı şimdi çok daha zorlu bir serüven bekliyor. Geçmişlerine ait tüm sırlara sahip küçük bir kız çocuğu beklenmedik bir şekilde hayatlarına dahil olur. Bu gizemli kızın rehberliğinde yeni bir maceraya atılan Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını çözmeye çalışacak. Atiye’nin soyunun izleri, Göbeklitepe’nin sırrına götürecek ve bu sır dünyanın geleceğini belirleyecektir.

ATİYE HAKKINDA!

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye İstanbul’da yaşamaktadır. Atiye, sürekli rüyasında gördüğü figürleri çizer ve resim sergileri açar. Erhan ise, başarılı bir arkeologdur. Göbeklitepe’deki kalıntıları bulan Erhan orada bir sembol keşfeder. Atiye, rüyalarında gördüğü ve çizdiği sembolü görür görmez Göbeklitepe’ye gider ve Erhan’la orada yolları kesişir. Önce Erhan, ona inanmaz ama gelişen olaylar sonrasında Atiye ve Göbeklitepe arasında gizemli bir bağlantı olduğunu anlar. Bunun üzerine Atiye hayatını tamamen değiştirip geçmişinde ve bu antik harabelerde saklı olan sırların peşine düşer.

Atiye En Çok İzlenen Netflix Dizisi Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler