Ana SayfaDizilerBay Yanlış 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi'nin Evlilik Rüyası Gerçek Mi...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi’nin Evlilik Rüyası Gerçek Mi Olacak?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Bay Yanlış, 6. yeni bölümüyle 7 Ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ezgi ile Özgür, düğün bittikten sonra evlerine döner. Bu arada Doktor Serdar, Ezgi’yi akşam yemeğine davet eder. Özgür, Ezgi’nin Serdar’la yemeğe çıkacağını duyunca çok üzülür. Ezgi ise, aklında Özgür varken Serdar’la yemeğe gidip gitmemekte kararsız kalır. Bay Yanlış 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ezgi’nin evlilik rüyası gerçek mi olacak?

Ezgi’nin Evlilik Rüyası Gerçek Mi Olacak?

Bay Yanlış 6. bölüm 2. fragmanında; Özgür, Ezgi’ye kendisinden etkilenip etkilenmediğini soruyor. Ezgi ise, Özgür’ün kendisine aşık olmuş olabileceğine inanamıyor. Ezgi, evlilik rüyalarında artık Özgür’ü görüyor. Bakalım ikili aşklarını birbirlerine itiraf edebilecekler mi?

İşte Bay Yanlış 6. bölüm 2. fragmanı….

 

BAY YANLIŞ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Özgür’ün kız kardeşinin düğünü gerçekleşir. İkili düğüne el ele katılıp, göz göze ilk danslarını yapar. Ezgi’nin yakın arkadaşları dahil herkes onların birbirlerine aşık olduğunu bakışlarından anlar. Ama ailelerin kaynaşması Ezgi ile Özgür’ü korkutmaya başlar. Aslında sadece bir oyun olan sevgililik durumunu bir an önce bitirmek için ikili yeni bir çare düşünmek zorunda kalır.

Doktor Serdar’da damadın davetlisi olarak düğüne kız kardeşiyle katılınca Ezgi, oyununun bozulacağı için çok korkar. Serdar’ın kız kardeşi de Özgür’ü ‘Bay Yanlış’ olarak manşet yapan gazeteci çıkar. Ezgi ile Özgür, Serdar’ın durumu anlamaması için ellerinden geleni yapar. Hatta Ezgi, hasta olduğunu söyleyip Serdar’la dans etmekten kurtulur.

Levent, Ezgi ile Özgür’ün yardımına koşup onların aslında anlaşamadığını ailelerine göstermeleri için taktikler verir. Önce Ezgi, ailesine Özgür’ün kendisinin mayo giymesini istemediğini söyler. Daha sonra ikili Sevim’in duyacağı şekilde evlendikten sonra çocuk yapma konusunda tartışırlar. Sevim, duyduklarına dayanamayıp düşüp bayılır.

Ezgi, bar işleten Özgür’ün evlendikten sonra geceleri çalışmasını istemediğini söyleyince aileler ikilinin birbirlerine uygun eş olamayacaklarını kanaat getirir. Düğün biter ve Ezgi ile Özgür, oyun içinde oynadıkları oyunu başarıyla tamamlamış olur. Şimdi artık kimseye oynayacakları oyun olmayan ikili beraber yola çıkar.

Bay Yanlış Dizisinin 6. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler