Ana SayfaDizilerBay Yanlış Dizisinin 6. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Bay Yanlış Dizisinin 6. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv’nin en favori dizilerinden Bay Yanlış 6. bölümü bu hafta ekrana gelmedi. İlk beş bölümü yayınlanan dizinin reytingleri ilk sıralarda yer alıyor. Büyük bir beğeniyle izlenen dizinin kış sezonunda da yayınlanması bekleniyor. Bay Yanlış dizisinin 6. bölümü ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Cuma Dizileri 2020

Bay Yanlış Dizisinin 6. Bölümü Ne Zaman?

Kurban bayramı dolayısıyla yayınlanmayan Bay Yanlış dizisi, 6. yeni bölümüyle 7 Ağustos cuma günü ekrana gelecek. Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde; Ezgi ile Özgür, düğün bittikten sonra evlerine döner. Bu arada Doktor Serdar, Ezgi’yi yemeğe davet eder. Özgür, Ezgi’nin Serdar’la yemeğe çıkacağını duyunca strese kapılır. Ezgi ise, aklında Özgür varken Serdar’la yemeğe gitmekte kararsız kalır. Özgür ile Ezgi, aralarındaki elektriğe daha fazla dayanamayıp yakınlaşırlar.

İşte Bay Yanlış 6. bölüm 1. fragmanı….

BAY YANLIŞ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Özgür’ün kız kardeşinin düğünü gerçekleşir. İkili düğüne el ele gelip, göz göze ilk danslarını yapar. Ezgi’nin yakın arkadaşları dahil herkes onların birbirlerine aşık olduğunu bakışlarından anlar. Ama ailelerin kaynaşması Ezgi ile Özgür’ü korkutmaya başlar. Aslında sadece bir oyun olan sevgililik durumunu bir an önce bitirmek için ikili yeni bir çare düşünmeye başlar.

Doktor Serdar’da damadın davetlisi olarak düğüne kız kardeşiyle katılır. Serdar’ın kız kardeşi de Özgür’ü ‘Bay Yanlış’ olarak manşet yapan gazeteci çıkar. Ezgi ile Özgür, Serdar’ın durumu anlamaması için ellerinden geleni yapar. Hatta Ezgi, hasta olduğunu söyleyip Serdar’la dans etmekten kurtulur.

Levent ikilinin yardımına koşup onların aslında anlaşamadığını ailelerine göstermeleri için taktikler verir. Önce Ezgi, ailesine Özgür’ün kendisinin mayo giymesini istemediğini söyler. Daha sonra ikili Sevim’in duyacağı şekilde evlendikten sonra çocuk yapma konusunda tartışırlar. Sevim, duyduklarına dayanamayıp düşüp bayılır.

Ezgi, bar işleten Özgür’ün evlendikten sonra geceleri çalışmasını istemediğini söyleyince aileler ikilinin birbirlerine uygun eş olamayacaklarını kanaat getirirler. Düğün biter ve ikili oyun içinde oynadıkları oyunu başarıyla tamamlamış olur. Şimdi artık kimseye oynayacakları oyun olmayan ikili beraber yola çıkar.

 Bay Yanlış 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi İle Özgür Birbirlerine Gerçekten Aşık Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler