Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Yine Yanlış Anlamaya Kurban...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Yine Yanlış Anlamaya Kurban Gidiyor!

Atv’nin sevilen komedi dizisi Gençliğim Eyvah 8. bölümüyle 3 Ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Arif ile Zekeriya, Zola ile Çavi’ye aradıkları babalarının kendileri olduğunu söyler. Ancak bu durumu eşlerine söyledikleri taktirde onları sünnet etmekle tehdit ederler. Ahmet, annesine bir kıza evlilik teklif ettiğini söyler. Hacer ise bunu duyar duymaz bayılır. Ahmet, Çağla’dan kurtulduğu için sevinirken o iş başvurusu için mahalleye gelir. Gençliğim Eyvah 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ahmet, yine yanlış anlaşılmaya kurban gidiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ahmet Yine Yanlış Anlamaya Kurban Gidiyor!

Gençliğim Eyvah 8. bölüm 2. fragmanında; Azra, Ahmet’le Çağla’yı birlikte kuytuda görünce, onun yine kendisini aldattığını düşünür ve bu sefer geri dönüşü yoktur. Ahmet, Azra’nın kendisini yanlış anladığını anlatmak bile istemez. İkili bu sefer kesin ayrılır. Azra’yı teselli eden ise Zola olur. Ahmet, onları büyük bir üzüntü içinde izler.

İşte Gençliğim Eyvah 8. bölüm 2. fragmanı….

GENÇLİĞİM EYVAH 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Arif ile Zekeriya, dükkanlarına geri döner. Ancak eşleri onları eve almamakta inat eder. Ahmet, babasının kendisine güvenmemesi, artı kötü davranmasından dolayı onun hiçbir şeyini istemez ve taksicilik yapmaya başlar. Zola ile Çavi, Ahmet’le konuşup kendilerinin bir babalarının olmadığını, onu bulmak için ta İtalya’dan oralara geldiklerini, aslında onun çok şanslı biri olduğunu, Arif’in kendilerini sokakta bırakmayacak kadar iyi bir insan olduğunu söylerler.

Ahmet, ilk iş gününde yolda Çağla ile tanışır. Çağla, Ahmet’e kafayı takar. Saplantılı olduğunu anlayan Ahmet ondan uzak durmak istedikçe sürekli onu karşısında bulur. Taksisinden indirmek isteyen Ahmet’i tehdit eden Çağla, kendisini boğazın sularına atar. Ahmet, önce onun bunu yapacağına inanmaz. Ama Çağla gerçekten boğaza atlar.

Ahmet, onun arkasından atlayıp Çağla’yı kurtarır. Çağla, Ahmet’e bir gün yanında kalmak istediğini sonra gideceğini söyler. Oda Çağla’yı kuytuya götürüp üzerine kendi kıyafetlerinden verir. Bu arada artık babalarına kavuşmak isteyen Zola ile Çavi, mahallenin ortasına gidip kendilerine dedelerinden yüklü miras kaldığını ve eğer babalarını bulurlarsa bir mirasın bir kısmının onların olacağını söyler.

Tabi, uzun bir kuyruk oluşur. Arif, çocuklara babalarının kim olduğunu artık itiraf etmeye karar verir. Azra ise, Ahmet’in durumuna üzülüp onunla konuşmaya kuytuya gider ve Çağla ile onu yan yana yatarken görür.

 Gençliğim Eyvah 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çavi İle Zola Babalarının Kim Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler