Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasemin İle Ateş Yine...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasemin İle Ateş Yine Evden Kovuluyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Çatı Katı Aşk 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Asaf, oğlunun kendisine muhtaç olup yalvarmasını beklerken onun için düğün yapıldığını öğreniyor ve gidip düğünü basıyor. Ayşen’in okul parası için ailesinin her şeylerini satacağını öğrenen Ateş ve Yasemin tutuşmaya başlıyor. Dörtlü bir araya gelip ünlü gurmeyi bulup mantılarından tattırmak istiyor. Dörtlünün bu girişimi pek başarılı bulmuyor. Perihan, Ateş ile Yasemin geleli torunlarının huylarının değiştiğini düşünüyor. Yasemin ile Ateş yine evden kovuluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Yasemin İle Ateş Yine Evden Kovuluyor!

Çatı Katı Aşk 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asaf, düğünü basıp herkese tehditler yağdırıyor. Celal usta, Asaf’ın tehditlerine dayanamıyor. Demir’de babasına arka çıkıyor. Ateş, babasının insanları tehdit etmesine daha fazla dayanamayıp onu düğünden kovuyor. Ama Asaf, oğluna kim yardım ediyorsa onların işine engel olmak için harekete geçiyor.

ÇATI KATI AŞK 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşen’in, çok ünlü bir markanın atölyesine girebilmek için paraya ihtiyacı oluyor. Aile. kızları için neleri varsa satıp onu o atölyeye göndermek istiyor. Ayşen ise, o hayalinden vazgeçtiğini söyleyip onların üzülmesini istemiyor. Konuşulanları duyan Yasemin, Ateş’e durumu anlatıyor. Yılmaz ailesinin, her şeylerini satıp gitmeleri demek onlarında kapının önüne konulması ve Ateş’in Ayşen’e, Demir’in Yasemin’e karşı hislerinin de bitmesi demek olduğunu bildikleri için bir araya gelip o ünlü gurmeye mantılarını tattırmaktan başka çareleri kalmıyor.

Dörtlü bir araya gelip, gizlice dükkanı açıp gece çeşit çeşit mantı yapıyorlar. Ailelerine türlü yalanlar söyleyen dörtlü gece yaptıkları mantıları alıp ünlü gurmenin tadım yapacağı otelin yolunu tutuyorlar. Ancak otele girmek çokta kolay olmuyor. Ne yapıp ne edip  otele giren dörtlü mutfaktaki aşçıları etkisiz hale getiriyorlar. Bu anlar birileri tarafından kameraya çekiliyor.

Yasemin, elinde kalan son ıspanaklı mantısını gurmeye ve misafirlerine ulaştırıyor. Ancak güvenlik onları kapı dışarı ediyor. Onlar eve gelmeden kavga videosunu internette yayılıyor ve aile bu duruma çok sinirleniyor. Perihan. torunlarının Yasemin ile Ateş geleli huylarının değiştiğini düşünüp ikiliyi evden kovuyor.

Çatı Katı Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dar Boğazdan Kurtulmak İçin Dörtlü İş Başında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler