Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dar Boğazdan Kurtulmak İçin...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dar Boğazdan Kurtulmak İçin Dörtlü İş Başında!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Çatı Katı Aşk 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Ateş’in babası Asaf, düğüne gelip, herkesi küçümseyen tavrıyla, ailesine sırtını dönmüş bir insana nasıl düğün yaptıklarını hesabını sorar ve onları zengin olma hayali kurmakla suçlar. Celal usta, Ateş’e arka çıkıyor. Ateş, babasının yaptığı rezalete dayanamayıp onu düğünden kovar. Çatı Katı Aşk 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dar boğazdan kurtulmak için dörtlü iş başında.

Perşembe Dizileri 2020

Dar Boğazdan Kurtulmak İçin Dörtlü İş Başında!

Çatı Katı Aşk 4. bölüm 2. fragmanında; Yılmaz ailesi evlerini ve dükkanlarını satıp memleketlerine dönmek durumunda kalırlar. Demir, Yasemin’den, Yasemin ise işinden ayrılmak istemez. Ateş ise, Ayşen’den ayrılmak istemez. Bu dar boğazdan aileyi çıkarmak ve hem işlerini hem aşklarını kurtarmak için Ateş, Demir, Ayşen ve Yasemin, bir operasyon düzenlerler. Operasyon sonrası tek umutları olan İnan beye ulaşan Yasemin, ona kekini tattırabilecek mi?

İşte Çatı Katı Aşk 4. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/Fpcxx6RXoXc

ÇATI KATI AŞK 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Yasemin ile Ateş, sahte aile bulup Yılmaz ailesiyle tanıştırmak ister. Yılmaz ailesi eve geldiğinde, Ateş ile Yasemin, olmayan ailelerini onlarla tanıştırmamak için türlü numara yapar. Aile eve geldiklerinde Yasemin, durumu kurtarmak için yine yalan konuşuyor ve paraları olmadıkları için Ateş’le evlenemedikleri yalanını ortaya atar. Ama bu yalanları Perihan Yılmaz yutmaz. Onların sahte bir evlilik yaptıklarını ve evli olmadıklarını düşünür.

Perihan, Demir’e onların gerçekten evli olup olmadıklarını anlamak için ona bir görev verir. İkilinin odasına giren Demir, Yasemin ile Ateş’in gerçekten evli olmadığını kulaklarıyla duyar. Ama ev sakinlerine hiçbir şey söylemez. Ateş, düğün olmadan bir kutlama yemeğiyle yırtmak ister ama halası olaya dahil olunca bunu pek gerçekleştiremez.

Ateş, Demir’in Yasemin’e karşı olan ilgisini anlar. Düğün başlar ve sıra takı merasimine gelir. Daha fazla oyun oynamaya dayanamayan Yasemin, kendisini tuvalete kilitler. Daha sonra Ayşen’de durumu açıklamak isterken, Ateş’in babası çıka gelir. Bakalım Ayşen, Ateş’in yalanını ortaya çıkaracak mı? Ateş’in babası oğlunun evliliğine ne tepki gösterecek?

Çatı Katı Aşk 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş’in Babası Düğünü Basıp Herkesi Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler