Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş'in Babası Düğünü Basıp...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş’in Babası Düğünü Basıp Herkesi Tehdit Ediyor!

Kanal D’nin yeni yaz dizisi Çatı Katı Aşk 4. yeni bölümüyle 29 temmuz perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Perihan, Ateş ile Yasemin’in gerçekten evli olmadıklarını anlar. Yasemin ile Ateş’in oyunu bozmak ve düğün yapamadıkları yalanını ortaya çıkarmak için düğün organize eder. Düğün olur ama Yasemin ile Ateş, büyük strese kapılır, Aynı stresi yaşayan Ayşen’de düğünde her şeyi itiraf etmek için harekete geçeceği sırada Ateş’in babası düğüne gelir. Çatı Katı Aşk 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş’in babası düğünü basıp herkesi tehdit ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ateş’in Babası Düğünü Basıp Herkesi Tehdit Ediyor!

Çatı Katı Aşk 4. bölüm 1. fragmanında; Ateş’in babası Asaf, düğüne gelip, herkesi küçümseyen tavrıyla, ailesine sırtını dönmüş bir insana nasıl düğün yaptıklarını hesabını soruyor ve onları zengin olma hayali kurmakla suçluyor. Celal usta, Ateş’e arka çıkıyor. Ateş, babasının yaptığı rezalete dayanamayıp onu düğünden kovuyor.

İşte Çatı Katı Aşk 4. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/zcfDEiFbbgI

ÇATI KATI AŞK 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Yasemin ile Ateş, sahte aile bulup Yılmaz ailesiyle tanıştırmak ister. Yılmaz ailesi eve geldiğinde, Ateş ile Yasemin, olmayan ailelerini onlarla tanıştırmamak için türlü numara yapar. Aile eve geldiklerinde Yasemin, durumu kurtarmak için yine yalan konuşuyor ve paraları olmadıkları için Ateş’le evlenemedikleri yalanını ortaya atar. Ama bu yalanları Perihan Yılmaz yutmaz. Onların sahte bir evlilik yaptıklarını ve evli olmadıklarını düşünür.

Perihan, Demir’e onların gerçekten evli olup olmadıklarını anlamak için ona bir görev verir. İkilinin odasına giren Demir, Yasemin ile Ateş’in gerçekten evli olmadığını kulaklarıyla duyar. Ama ev sakinlerine hiçbir şey söylemez. Ateş, düğün olmadan bir kutlama yemeğiyle yırtmak ister ama halası olaya dahil olunca bunu pek gerçekleştiremez.

Ateş, Demir’in Yasemin’e karşı olan ilgisini anlar. Düğün başlar ve sıra takı merasimine gelir. Daha fazla oyun oynamaya dayanamayan Yasemin, kendisini tuvalete kilitler. Daha sonra Ayşen’de durumu açıklamak isterken, Ateş’in babası çıka gelir. Bakalım Ayşen, Ateş’in yalanını ortaya çıkaracak mı? Ateş’in babası oğlunun evliliğine ne tepki gösterecek?

Çatı Katı Aşk 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşen Ateş’in Oyununu Bozacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler