Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Kendisini Tehlikeli Bir Olayın...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Kendisini Tehlikeli Bir Olayın İçinde Buluyor!

Atv’nin yeni yaz dizisi Gençliğim Eyvah 7. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azra, Ahmet’ten ayrıldığı için acı çekmeye başlar. Zola ise bu duruma sevinse de onun Ahmet’e hala aşık olduğunu anlar. Ahmet, taksicilik yapmaya başlar. Zola ile Çavi, babalarını bulmak için akıllarına yeni bir fikir gelir. İkili mahallenin ortasına geçip kendilerine yüklü bir miras kaldığını söyler. Tabi sahte babalarda ortaya çıkar. Arif, bir an evvel oğullarına babaları olduğunu söylemeleri gerektiğini düşünmeye başlar. Gençliğim Eyvah 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ahmet, kendisini tehlikeli bir olayın içinde buluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ahmet Kendisini Tehlikeli Bir Olayın İçinde Buluyor!

Gençliğim Eyvah 7. bölüm 2. fragmanında; Taksicilik yapmaya başlayan Ahmet, bir genç kızla tanışır. Ahmet, problemleri olan kıza yardımcı olayım derken hayatını tehlikeye atar. Öte yandan Arif, Zola’ya babası olduğunu söyler. Ama Zola, neye inanacağını bilemez. Çavi, Leyla’ya aslında zengin olmadığını itiraf edince oracıkta terk edilir. Ahmet’in tanıştığı genç kız gelinlik giyip kendisini denize atar. O da kızı kurtarmak için peşinden atlar. Haberi alan Azra, göz yaşı döküyor. Ahmet’e ne olacak?

İşte Gençliğim Eyvah 7. bölüm 2. fragmanı…..

GENÇLİĞİM EYVAH 6. BÖLÜM ÖZETİ! 

Ahmet, Zola’dan Azra’yı kıskanıp onunla kavga eder. Zola, kafasından yaralanınca Azra, Ahmet’e çok sert çıkıp onu bir daha görmek istemediğini söyler. Daha sonra Zola, Çavi’nin aşık olduğu kıza Ahmet’in yüzük verdiğini Azra’ya anlatır. Azra’da o kızın Leyla olduğunu anlayınca Ahmet’e haksızlık ettiğinin farkına varıyor ve yaptıklarından pişman olur.

Bir gurup genç kebapçıya gelip Azra’ya asılır. Bunu gören Zola, hiç düşünmeden onlarla kavgaya tutuşur. Kavga büyüyünce, Zola dayak yerken Ahmet gelip kavgaya katılıp onun daha fazla dayak yemesine engel olur. Daha sonra ondan özür diler. Azra, Ahmet’in
Zola’dan özür dilediğini öğrenir ve onunla konuşmayı düşünür. Seyfi, kiralık ev tutayım derken dolandırılır. Arif, dükkanının dolup taşmasından şüphelenip yeni ustayı bulmak için yollar dener.

En sonunda Zekeriya’yı kıskıvrak yakalar. Artık sokaklarda yaşamaktan bıkan Arif ve Zekeriya, çocuklarıyla birlikte oturma eylemi yapar. Muhtar, herkesi toplayıp ikilinin dükkanlarına geri dönmelerini sağlar. Ama eşleri eve almamakta inat eder. Hacer, eşini eve almaz ama evini onlara kiraya verir. Azra, son kez Ahmet’le konuşmaya gider.Ancak ona gitme diyemez.

Gençliğim Eyvah 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zola İle Çavi Babalarını Bulmak İçin Taktik Değiştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler