Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zola İle Çavi Babalarını Bulmak...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zola İle Çavi Babalarını Bulmak İçin Taktik Değiştiriyor!

Atv’nin yeni komedi dizisi Gençliğim Eyvah, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Ahmet’in Zola’yla Azra için kavga ediyor. Azra, Ahmet’in o yüzüğü Leyla’ya değil Çavi’ye verdiğini öğreniyor ve ona haksızlık ettiğini düşünüyor. Arif, Zekeriya’yı kendi kebapçı dükkanında çalışırken yakalıyor. Sokakta kalan Arif ve Zekeriya, eşlerini boykot edip oturma eylemi yapıyor. Ahmet’in masum olduğunu öğrenen Azra, onunla konuşmaya gidiyor. Gençliğim Eyvah 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zola ile Çavi, babalarını bulmak için taktik değiştiriyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Zola İle Çavi Babalarını Bulmak İçin Taktik Değiştiriyor!

Gençliğim Eyvah 7. bölüm 1. fragmanında; Azra, Ahmet’ten ayrıldığı için acı çekmeye başlıyor. Zola ise bu duruma sevinse de onun Ahmet’e hala aşık olduğunu anlıyor. Ahmet, taksicilik yapmaya başlıyor. Zola ele Çavi, babalarını bulmak için yeni bir fikir akıllarına geliyor. İkili mahallenin ortasına geçip kendilerine yüklü bir miras kaldığını söylüyor. Tabi sahte babalarda ortaya çıkıyor. Arif, bir an evvel oğullarına babaları olduğunu söylemeleri gerektiğini düşünmeye başlıyor.

İşte Gençliğim Eyvah 7. bölüm 1. fragmanı….

 

GENÇLİĞİM EYVAH 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ahmet, Zola’dan Azra’yı kıskanıp onunla kavga ediyor. Zola, kafasından yaralanınca Azra, Ahmet’e çok sert çıkıp onu bir daha görmek istemediğini söylüyor. Daha sonra Zola, Çavi’nin aşık olduğu kıza Ahmet’in yüzük verdiğini Azra’ya anlatıyor. Azra’da o kızın Leyla olduğunu anlayınca Ahmet’e haksızlık ettiğinin farkına varıyor ve yaptıklarından pişman oluyor.

Bir gurup genç kebapçıya gelip Azra’ya asılıyor. Bunu gören Zola, hiç düşünmeden onlarla kavgaya tutuşuyor. Kavga büyüyünce, Zola dayak yerken Ahmet gelip kavgaya katılıp onun daha fazla dayak yemesine engel oluyor. Daha sonra ondan özür diliyor. Azra, Ahmet’in
Zola’dan özür dilediğini öğreniyor ve onunla konuşmayı düşünüyor. Seyfi, kiralık ev tutayım derken dolandırılıyor. Arif, dükkanının dolup taşmasından şüphelenip yeni ustayı bulmak için yollar deniyor.

En sonunda Zekeriya’yı kıskıvrak yakalıyor. Artık sokaklarda yaşamaktan bıkan Arif ve Zekeriya, çocuklarıyla birlikte oturma eylemi yapıyor. Muhtar, herkesi toplayıp ikilinin dükkanlarına geri dönmelerini sağlıyor ama eşleri eve almamakta inat ediyor. Hacer, eşini eve almıyor ama evini onlara kiraya veriyor. Azra, son kez Ahmet’le konuşmaya gidiyor ancak ona gitme diyemiyor.

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Ahmet’i Terk Ettiği İçin Pişman Mı Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler