Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Ahmet'i Terk Ettiği İçin...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Ahmet’i Terk Ettiği İçin Pişman Mı Oluyor?

Atv’nin yeni gözde dizilerinden Gençliğim Eyvah 6. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Arif, kendisi yokken dükkanının dolup taşmasının nedenini bulmaya çalışır. Azra, Ahmet’in Zola’ya kafa atmasından sonra ona kızıp onu kovsa da yine de çocukluk aşkı olduğu için üzülür. Azra’nın Ahmet için üzüldüğünü gören Zola, onun hala ona aşık olduğunu anlar. Gençliğim Eyvah 6. bölüm 2. fragmanı yayında. Azra, Ahmet’i terk ettiği için pişman mı oluyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Azra Ahmet’i Terk Ettiği İçin Pişman Mı Oluyor?

Gençliğim Eyvah 6. bölüm 2. fragmanında; Ahmet tarafından aldatıldığını düşünen Azra, onu bir türlü affedemez, bir de üzerine Zola’ya karşı sert kullanmasıyla tamamen ondan ayrılmak istediğini söyler. Ama kalbi öyle söylemez. Azra, Ahmet’e bir daha karşısına çıkmamasını söyledikten sonra ikili uzun süre bakışır.

İşte Gençliğim Eyvah 6. bölüm 2. fragmanı…

GENÇLİĞİM EYVAH 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Zekeriya, Arif, Ahmet, Zola ve Çavi, kuytuda yaşamaya başlarlar. Ancak ne yiyecek bir şeyleri vardır. Ne de paraları. Arif, kılık değiştirip Hacer’in altınlarını soymak için bir plan düşünür. Zekeriya ve diğerleri de mecbur kalıp onun planına uyup karınlarını doyururlar. İşin böyle olamayacağını anlayan Zekeriya, gizlice Hacer’in yanında işe başlar.

Arif’in yeri dolup taşar. Bu duruma şaşıran Nuriye, o kebapları Zola’nın yapmadığını anlar ve kebapları kimin yaptığının peşine düşer. Aynı şekilde Arif’te dükkanının önüne gerilen perdenin arkasında sadece Zola’nın çalışmadığını anlar. Çavi, Leyla’ya aşık olar. Onunla tanışıp kendisini zengin biri gibi tanıtır.

Leyla’da onu doğum gününe davet eder. Hediye olacak parası olmadığını Ahmet’le paylaşır. Ahmet’de, Azra’ya evlenme teklifi için aldığı yüzüğü reddedildikten sonra bir işe yaramayacağını düşünüp Çavi’ye. Leyla’ya hediye etmesi için verir. Leyla, Çavi’yi görmek için mahalleye geldiğinde Azra, onun parmağında Ahmet’in kendisine aldığı yüzüğü görür.

Azra, hemen Ahmet’i arayıp onunla buluşur ve ona kendisine aldığı yüzüğü vakit kaybetmeden Leyla’ya taktığı için tokat atar. Zola’nın Azra’ya karşı duygularını anlayan Ahmet, ona kafa atar. Zola’nın yaralandığını gören Azra, Ahmet’i bir daha görmek istemediğini söyler.

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zola Azra’nın Ahmet’e Aşık Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler