Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zola Azra'nın Ahmet'e Aşık Olduğunu...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zola Azra’nın Ahmet’e Aşık Olduğunu Anlıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gençliğim Eyvah 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Arif, Zekeriya, Ahmet, Zola ve Çavi, kuytuda yaşamaya başlıyorlar, Paraları da bitince Arif’in aklına bir fikir geliyor ve ekip olarak gidip Hacer’in altınlarını soyuyorlar. Çavi, Leyla’ya aşık oluyor. Ona hediye edecek bir şey bulamayınca Ahmet, Azra’ya aldığı yüzüğü Çavi’ye veriyor. Leyla’nın parmağına taktığı yüzüğü Azra görünce ortalık karışıyor. Gençliğim Eyvah 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zola, Azra’nın Ahmet’e aşık olduğunu anlıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Zola Azra’nın Ahmet’e Aşık Olduğunu Anlıyor!

Gençliğim Eyvah 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Arif, kendisi yokken dükkanının dolup taşmasının Zekeriya’nın orada çalıştığını bilmeden nedenini bulmaya çalışıyor. Azra, Ahmet’in Zola’ya kafa atmasından sonra ona kızıp onu kovsa da yine de çocukluk aşkı olduğu için onun üzülüyor. Azra’nın Ahmet için üzüldüğünü gören Zola, onun hala ona aşık olduğunu anlıyor.

İşte Gençliğim Eyvah 6. bölüm 1. fragmanı…

GENÇLİĞİM EYVAH 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zekeriya, Arif, Ahmet, Zola ve Çavi, kuytuda yaşamaya başlıyorlar. Ancak ne yiyecek bir şeyleri vardır. Ne de paraları. Arif, kılık değiştirip Hacer’in altınlarını soymak için bir plan kuruyor. Zekeriya ve diğerleri de mecbur kalıp onun planına uyup karınlarını doyuruyorlar. İşin böyle olamayacağını anlayan Zekeriya, gizlice Hacer’in yanında işe başlıyor.

Arif’in yeri dolup taşıyor. Bu duruma şaşıran Nuriye, o kebapları Zola’nın yapmadığını anlıyor ve kebapları kimin yaptığının peşine düşüyor. Aynı şekilde Arif’te dükkanının önüne gerilen perdenin arkasında sadece Zola’nın çalışmadığını anlıyor. Çavi, Leyla’ya aşık oluyor. Onunla tanışıp kendisini zengin biri gibi tanıtıyor.

Leyla’da onu doğum gününe davet ediyor. Hediye olacak parası olmadığını Ahmet’le paylaşıyor. Ahmet’de, Azra’ya evlenme teklifi için aldığı yüzüğü reddedildikten sonra bir işe yaramayacağını düşünüp Çavi’ye. Leyla’ya hediye etmesi için veriyor. Leyla, Çavi’yi görmek için mahalleye geldiğinde Azra, onun parmağında Ahmet’in kendisine aldığı yüzüğü görüyor.

Azra, hemen Ahmet’i arayıp onunla buluşuyor ve ona kendisine aldığı yüzüğü vakit kaybetmeden Leyla’ya taktığı için tokat atıyor. Zola’nın Azra’ya karşı duygularını anlayan Ahmet, ona kafa atıyor. Zola’nın yaralandığını gören Azra, Ahmet’i bir daha görmek istemediğini söylüyor.

 Gençliğim Eyvah 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet’in Hamlesi Azra İle Zola’yı Yakınlaştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler