Ana SayfaDizilerSurvivor 2020'de Son İkiye Kalan Yarışmacılar Belli Oldu! Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

Survivor 2020’de Son İkiye Kalan Yarışmacılar Belli Oldu! Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Burvivor 2020’de dün akşam Berkan’ın yarışmaya veda etmesinden sonra geriye kalan üç yarışmacı Acun Ilıcalı ile birlikte özel jetle Türkiye’ye geldi. Boğaza nazır lüks bir mekana gelen yarışmacılar önce aileleriyle tek tek buluştu. Duygusal anların yaşandığı buluşmadan sora üç finalist özel hazırlanan videolarla adada kaldıkları zamanları yad ettiler. Survivor 2020’de son ikiye kalan yarışmacılar belli oldu. Elenen yarışmacı kim oldu?

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 2020’de Son İkiye Kalan Yarışmacılar Belli Oldu!

Survivor 2020’de büyük finale bir gün kala yapılan canlı programda, üç yarışmacıdan birinin daha Survivor şampiyonu olma hayali sona erdi. Özel program öncesi Barış, Cemal Can ve Yasin, aileleriyle buluştu. Yarışmacılar 5 ay sonra ilk kez ailelerine sarılmanın mutluluğunu yaşadı.

Barış, annesi kendisini büyüten üvey babası ve kardeşiyle 5 ay sonra ilk kez buluştu. Annesi, kardeşi ve üvey babasıyla buluşan Barış, dün akşam ilk kez korktuğunu ve Berkan’ın elenmesini hiç beklemediğini açıkladı. Barış’ın üvey babası ise, insanların son hafta yada 10 gün diye bakmadıklarını 5 aylık bir zamana baktıklarını söyledi.

Cemal Can, annesi babası ve kardeşleriyle 5 ay sonra buluştuğu anlarda çok büyük duygusal anlar yaşandı. Zaten duygusal olan Cemal Can, gözyaşlarını tutamadı.

Yasin’de ailesiyle 5 ay sonra buluşup onları MasterChef’te ki başarısından sonra ikince kez gururlandırdı. Büyük başarıya imza atan Yasin ailesiyle hasret giderdi.

Survivor 2020 yarışmacıların ve ailelerin davet edildiği programda, yarışmacıların adada geçirdikleri zaman zarfında yaşadıkları ilginç anlar ekrana geldi.

Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Acun Ilıcalı, SMS oylarının sonucuna göre son iki finalistten ilkini açıkladı. Barış, büyük finale kalan ilk isim oldu. Kendi ismini duyan Barış gözyaşlarına hakim olamadı. Yaptığı açıklamada, “Elimden gelenin en iyisini yaptım. O sakatlığı yaşamasaydım çok daha iyi olacaktı ama şükürler olsun bugüne geldim. ” dedi.

İkinci finalistin de Cemal Can olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, Yasin’in elendiğini de beyan etmiş oldu. Yasin, büyük finalden önce elenen yarışmacı oldu. Böylece büyük finale Barış ve Cemal Can kalmış oldu.

Survivor 2020 Son Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Üç Finalist Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler