Ana SayfaDizilerSurvivor 2020 Son Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Üç Finalist Belli Oldu Mu?

İlgili Postlar

Survivor 2020 Son Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Üç Finalist Belli Oldu Mu?

Survivor 2020’de dün akşam son dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Canlı olarak gerçekleşen dokunulmazlık oyununda 4 yarışmacı tam anlamıyla her şeylerini ortaya koydular. Mücadele nefesler tutularak izlendi. Survivor 2020 son dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Üç finalist belli oldu mu? Ayrıntılar haberimizde…

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 2020 Son Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor tarihinde ilk kez sezonun son dokunulmazlık oyunu canlı olarak ekrana geldi. Dokunulmazlık oyununda, Berkan ile Yasin, Cemal Can ile Barış ilk tur için eşleşti. İlk turu Cemal Can ile Berkan geçmeyi başardı. Bu sefer ikili ikinci tur için mücadele verdi. Oyunu Berkan önde götürürken Cemal Can’ın atağı ile durum berabere oldu. Son atışı saniye farkıyla alan Cemal Can, Survivor 2020’nin son dokunulmazlığını kazanmış oldu.

CEMAL CAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Var gücüyle insan üstü bir performans gösteren Cemal Can gözyaşlarına hakim olamadı. Acun Ilıcalı, oyun sonrası Cemal Can’a duygularını sordu. Önce konuşamayacağını söyleyen Cemal Can, sonra toparlanıp, verdikleri mücadelenin hakkının ödenmeyeceğini, dibin dibini gördüklerini ve son ana kadar ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını söyledi. Ayrıca, orada kazandığını ama burada aslında dört yarışmacının da kazanmış olduğunu, arkadaşlarının ve kendisinin oraya gitmelerinin nedeninin ailelerini gururlandırmak olduğunu ekledi.

Üç Finalist Belli Oldu Mu?

Son dörde kalan yarışmacılar dokunulmazlık oyunu sonrası son kez parkura çıkmanın üzüntüsünü yaşadılar. Dün akşam yapılan son dokunulmazlık oyunu canlı olarak gerçekleştiği için tahmin edilenden daha fazla uzadı. Dominik’teki saat farkından dolayı dün akşam eleme konseyi yetişmedi. Survivor’un büyük finalden önceki son dokunulmazlık oyunu bu akşam ekrana gelecek.

Cemal Can, dokunulmazlığı kazandığı için bu akşam yapılacak olan eleme konseyi diğer üç yarışmacı arasında olacak. Eleme Barış, Yasin ve Berkan arasında yapılacak. Bu üç yarışmacıdan biri adaya veda edecek.

Acun Ilıcalı, üç finalist belli olduktan sonra onlarla birlikte Türkiye’ye gideceklerini, büyük finalin boğazda lüks bir mekanda gerçekleşeceğini açıkladı. Bu akşam kim elenecek Barış mı, Yasin mi yoksa Berkan mı?

Survivor’da Kim Elendi? Son Dört Finalist Belli Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler