Ana SayfaDizilerSurvivor'da Kim Elendi? Son Dört Finalist Belli Oldu?

İlgili Postlar

Survivor’da Kim Elendi? Son Dört Finalist Belli Oldu?

Tv 8 ekranının fenomen yarışma programı Survivor’ın son bölümünde final haftası ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu parkurda yapılan dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı belli oldu. Haftanın ilk eleme adayı Elif olmuştu. Dokunulmazlığı kazanan yarışmacı haftanın ikinci eleme adayını belirledi ve elenen yarışmacı belli oldu. Adaya bir yarışmacı daha veda etti. Survivor’da kim elendi? Son dört finalist belli oldu? Ayrıntılar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

FİNAL HAFTASININ İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 132. son bölümüyle ekrana geldi. Final haftasına kalan 5 yarışmacı haftanın ikinci dokunulmazlığını alabilmek için parkurlarda ter döktüler. Büyük bir performans gereken oyunda dokunulmazlığı Berkan kazandı. Berkan, haftanın ikinci eleme adayını belirlemeye de hak kazanmış oldu. Berkan eleme adayı olarak kimi seçti.

Survivor’da Kim Elendi?

Dokunulmazlık oyunu sonrası beş yarışmacı eleme konseyinin yolunu tuttu. Acun Ilıcalı’nın sunumuyla gerçekleşen eleme konseyinde dokunulmazlık oyununun kritiği yapıldı. Sonra Berkan belirlemiş olduğu eleme adayını açıkladı. Berkan Cemal Can’ın ismini verdi. Cemal Can final haftasının ikinci eleme adayı oldu. Acun Ilıcalı, SMS oylarına göre belirlenen sonucu açıkladı. Sonuca göre adaya Elif veda etti. Survivor 2020’nin son beşe kalmayı başaran Elif, hiç üzülmediğini dile getirdi. Arkadaşlarıyla tek tek vedalaşarak konseyden ayrıldı.

Son Dört Finalist Belli Oldu?

Elif, Survivor 2020’ye parkurlardaki başarısı ve hanım efendiliği ile yarışmaya damgasını vuran isimlerden oldu. Elif’in adaya veda etmesinden sonra geriye 4 yarışmacı kaldı. Yarışmanın son dört finalisti Cemal Can, Berkan, Yasin ve Barış oldu.

SURVİVOR’DA BU AKŞAM NELER OLACAK?

Acun Ilıcalı, Survivor’ın bu akşamki bölümünde geriye kalan dört yarışmacının ikişerli olarak yarışacaklarını ve kazanan iki yarışmacı olacağını, kazanan o iki yarışmacının tekrar yarışacağını, sonrasında oyunu kazanan yarışmacının bir eleme adayı belirleyeceğini açıkladı. Survivor’ın cumartesi günü yayınlanacak bölümünde ise bir eleme adayı daha belirlenip, iki eleme adayından birinin adaya veda edeceğini söyledi.

Survivor Final Haftası İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler