Ana SayfaDizilerSurvivor Final Haftası İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı...

İlgili Postlar

Survivor Final Haftası İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020 final haftasına girdi. Tv 8’in fenomen yarışma programı Survivor’un son bölümünde final haftasının ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sırasında Cemal Can ile karşılaşan Barış ayağından sakatlanarak oyuna devam edemedi. Survivor final haftası ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

Survivor’da Şok İsim Elendi!

Survivor Final Haftası İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor’ın eleme gecesinde bu hafta en favori yarışmacılardan olan Sercan’ın elenmesinden sonra geriye 5 yarışmacı kaldı. Yarışmanın son bölümünde yarışmacılar zorlu bir parkurda dokunulmazlık oyunu oynadılar. Final oyununa Cemal Can ile Barış kaldı. Skor 3’e 1 iken ayağından sakatlanan Barış oyuna devam edemedi. Oyundan çekilmek zorunda kalan Barış, oyunu kaybetmiş sayıldı ve final haftasının ilk dokunulmazlık oyununu Cemal Can kazanmış oldu. Cemal Can, eleme adayı olarak göstereceği kişi merak edilmeye başlandı.

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla gerçekleşen ada konseyinde dokunulmazlık oyununun kritiği yapıldı. Final haftasına girdiğimiz şu günlerde Acun Ilıcalı, 5 finaliste tek tek söz verdi. Yarışmacılar Survivor’a geldikleri günden şimdiye kadar geçen zamanda kendilerinde fark ettikleri değişiklikleri anlattılar. Sıra Cemal Can’ın eleme adayını açıklamasına geldi.

Cemal Can, final haftasının ilk eleme adayı olarak ELİF’i gösterdi. Elif, final haftasının ilk eleme adayı olmuş oldu. Acun Ilıcalı, Elif’in duygularını almak için ona söz verdi. Elif, final haftasında kendi isminin verilmesine şaşırmadığını, final haftasına gelebildiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Survivor’da bu akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak ve dokunulmazlığı alan yarışmacı bir eleme adayı daha belirleyecek. Aynı gün yapılacak SMS oylamasına göre bir yarışmacı daha Survivor hayaline veda edecek. Cuma ve Cumartesi günleri yine dokunulmazlık oyunu oynanacak ve iki eleme adayı daha belirlenecek. Cumartesi günü bir yarışmacı daha elenecek. Salı günü Survivor 2020’nin şampiyonu ilan edilecek. Türkiye’de yapılacak final gecesinde elenen diğer yarışmacılar da orada olacak.

Survivor 21. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler