Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sen Çal Kapımı 1....

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sen Çal Kapımı 1. Bölümde Neler Oldu?

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Sen Çal Kapımı ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Üniversite son sınıfta yüzde yüz burslu okuyan Eda’nın bursu kesiliyor. Bursunu kesen Serkan Bolat’ın üniversiteye konuşmacı olarak katıldığını öğrenen Eda, onu kelepçeleyip adeta rehin alıyor. Serkan, tesadüfen ikinci kez karşılaştığı Eda’yı eski sevgilisi ve arkadaşlarına sevgilisi olarak tanıştırıyor. Eda’da sevgilisinin kendisinden ayrıldığını ve Serkan’la çıkan dedikodulara inanmadığını söyleyince herkesin için gidip Serkan’ın dudağından öpüyor. Sen Çal Kapımı 1. bölümde başka neler oldu?

Çarşamba Dizileri 2020

Sen Çal Kapımı 1. Bölümde Neler Oldu?

Bursunun kesildiğini öğrenen Eda, halasıyla çiçekçilik yapmaya başlıyor. Eda. devamsızlıktan okuldan atıldığını öğreniyor. Mezuniyet günü için okula giden Eda, hocasından okula geri alındığını ama burs parasını kendisinin ödemesi gerektiğini öğreniyor. Burs parasını ödeyecek günü olmayan Eda, Serkan Bolat’ı düşman olarak görüyor.

Serkan Bolat, konuşmacı olarak okula gidiyor. O konuşmaya başlayınca Eda, durmadan onun sözünü kesip bursunun kesildiğini söylüyor. Serkan, şirketi arayarak burs verdikleri öğrencilerden burcu kesilen olup olmadığını sorguluyor. Ama bursu kesilen öğrenci olmadığını öğrenince Eda’nın ne yapmak istediğini anlayamıyor.

Serkan, eski sevgilisi Selin’in nişanlanacağını öğreniyor. Birde kendisine davetiye gönderdiğini öğreniyor. Davetiyenin içinden kelepçe çıkıyor ve kelepçeyi koltuğa atıyor. Eda. Serkan’ın arabasını boydan boya çiziyor. Arabanın içinde olan Serkan, çıkıyor ve ikili tartışmaya başlıyor. Eda, koltukta duran kelepçeyi Serkan’ın ve kendi bileğine bağlıyor.

İkili kelepçeden kurtulduktan sonra Serkan, muhasebe müdürünün gerçekten Eda’nın bursunun kesildiğini öğreniyor. Eda, arkadaşının yerine hostes olarak özel uçakta çalışmaya gidiyor. Uçakta seyahat edenin Serkan Eda’yı karşısında görünce çok şaşırıyor. Serkan, Selin’in nişanını Gökçe adaya gidiyor. Canlı olarak yayınlanan nişana katılıyor. Nişanı erken terk edince Selin ve diğer davetliler Serkan’ı tekrar nişana çağırmaya peşinden gidiyorlar.

Serkan, Eda’nın yanındayken onlar yanına geliyor ve onu herkese yeni sevgilisi olarak tanıtıyor. Seyfi, yeni bir sevgili bulup Eda’dan ayrılmak istediğini söylüyor. Eda’da Serkan’la arasında çıkan dedikodudan dolayı onun ayrılmak istediğini zannedip o olayın gerçek olmadığını söylüyor. Seyfi’de zaten o dedikoduya inanmadığını ‘O kim sen kimsin’ sözlerini duyan Eda, gidip herkesin içinde Serkan’ı dudağından öpüyor.

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Eda’nın Hayallerinden Vazgeçmeye Niyeti Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler