Ana SayfaDizilerMasterChef 3. Sezonuyla Ekrana Gelmeye Gün Sayıyor!

İlgili Postlar

MasterChef 3. Sezonuyla Ekrana Gelmeye Gün Sayıyor!

Tv 8’in fenomen yarışma programı MasterChef’in yeni sezon hazırlıkları tamamlandı. Türkiye’nin yeni şefini arayan yarışma programının jüri üyeleri yine Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef olacak. Bu sene yarışmaya tahminden fazla yarışmacı müracaat etti. Şefler hayali şef olmak olan yarışmacıları büyük bir titizlikle seçtiler. MasterChef 3. sezonuyla ekrana gelmeye gün sayıyor. Yarışma programının tarihi kesinleşti. Detaylar haberimizde….

MasterChef’in Birincisi Kim Oldu?

MasterChef 3. Sezonuyla Ekrana Gelmeye Gün Sayıyor!

Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye’nin 3. sezonunun Survivor’ın büyük finalinden hemen sonra başlayacağını duyurdu. Büyük bir heyecanla beklenen MasterChef Türkiye ilk bölümüyle 17 temmuz 2020 cuma günü ekrana gelecek. Reytingleri alt üst eden yarışma programına bu sene talep beklenenin üzerinde oldu. Acun Ilıcalı, MasterChef’e aşırı talep olduğunu açıkladı ve şef olmak hayali olmayanların yarışmaya başvurmamalarını istedi.

MasterChef Türkiye 3. sezonuna yurt içinden ve yurt dışından katılan yepyeni yarışmacılarla zorlu bir maratona önümüzdeki hafta cuma günü başlayacak. Yarışma programının haftanın hangi günleri yayınlanacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı. MasterChef Türkiye, 1. ve 2. sezonunda olduğu gibi bu sezonda reytingleri alt üst edecek. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef Türkiye’de 3. sezonunda birinci olan yarışmacıyı yine büyük para ödülü bekliyor. Ayrıca ikinci ve üçüncü olan yarışmacıları da sürpriz ödüller kazanacak.

MasterChef Türkiye 3. yeni sezonuyla 17 Temmuz Cuma günü saat 20:00’da izleyicisiyle buluşacak.

MasterChef 2020 Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler