Ana SayfaDizilerMucize Doktor Dizisine Bomba Transfer!

İlgili Postlar

Mucize Doktor Dizisine Bomba Transfer!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor dizisinin yeni bölüm çekimleri bu ayrın sonlarına doğru başlayacak. Dizi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda, Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder ile Damla karakterini canlandıran Merve Dizdar ardık yapımda yer almayacağı duyulmuştu. Aldığımız yeni habere göre diziye Merve Dizdar’ın yerine yeni bir oyuncu alınmış. Mucize Doktor dizisinin bomba transfer oyuncusu kim?

Seda Bakan kimdir?

Perşembe Dizileri 2020

Mucize Doktor Dizisine Bomba Transfer!

Güçlü oyuncu kadrosuyla ve konusuyla izleyicilerin gönlünü fetheden Mucize Doktor dizisi, ekranlara dönmek için hazırlık yapıyor. Dizide kötü karakterleri canlandıran iki oyuncu diziden ayrıldı. Mevre Dizdar yerine Seda Bakan’ın gelecek olması gündemde bomba etkisi yarattı. Seda Bakan, Mucize Doktor dizisinin kadrosuna dahil oldu. Güzel oyuncu Seda Bakan, izleyicilerin karşısına doktor olarak çıkacak.

MUCİZE DOKTOR 28. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU HATIRLAYALIM!

Hastaneye, kalbi iflas etmek üzere olan bir genç kadın hasta getirilir. Yemek yemeyen ve organları iflas etmek üzere olan hastayla ilgilenen Ali, kadının oğluna söylememesi gereken bir şeyi söyler. Bu sefer Ali’ye Ferman hoca patlar. Ali’ye, zaten Tanju’nun onun en ufak bir açığını aradığını, bu sefer onu kendisinin bile kurtaramayacağını söyler.

Ali, yinede kadının önce beyin sonra kalp ameliyatı olması gerektiğini iddia eder. En azından kadının karakteri değişeceğini ama hayatının kurtulacağını söyler. Aynen de öyle olur. Kadın ameliyattan çıktıktan sonra oğluna sarılır ama bir şey hissetmez. Damla, Ferman’ın baş asistanı olmak için elinden geleni yapıp, ona diğer asistanları gibi özel hayatlarıyla işini bir birine karıştırmayacağını ve güvenilir bir baş asistan olacağını ona söyler.

Onun amacını anlayan Ferman, Damla’ya işine bakmasını söyler. Hastaneye, şakağında büyük bir ezik iziyle yaşamak zorunda kalan genç hasta gelir. Nazlı ile Damla, hastayla ilgilenir. Hastanın yediği dayaklardan dolayı iç organları hasar görmüştür. Nazlı, hasta ameliyata alınırken Damla’ya o yara izini de yapabileceklerini söyler. Ameliyat sırasında Tanju, hoca hastanın estetik olmasına karşı çıkmaz.

Ali, babasının odasına girer. O ölmek üzeredir. Ali’yi oğlu Ahmet, zannedip kendisini almaya geldiğini zanneder. Ona, Ali’ye çok haksızlık ettiğini onun kendisini affetmesini istediğini söyleyip son nefesini verir. Ali’de, ona affettiğini söyler.

Mucize Doktor Dizisine İki Oyuncu Birden Veda Etti! Dizide Hangi Karakterler Artık Olmayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler