Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş'in Ortaya Çıkan Sevgilisi...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş’in Ortaya Çıkan Sevgilisi İşleri Karıştırıyor!

Kanal D’nin yeni yaz dizisi Çatı Katı Aşk ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 1. bölümünde; Zengin bir ailenin oğlu olan Ateş, doktor olmuştur ancak işini yapmaz. Aynı zamanda ralli tutkunudur. Bu yüzden babasıyla tartışır ve evi terk eder. Yasemin’de zengin arkadaşlarıyla birlikte kaldığı evi terk eder. İkili Ayşen’in ailesiyle kaldığı eve evli numarası yapıp kiracı olarak taşınır. Çatı Katı Aşk 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş’in ortaya çıkan sevgilisi işleri karıştırıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ateş’in Ortaya Çıkan Sevgilisi İşleri Karıştırıyor!

Çatı Katı Aşk 2. bölüm 1. fragmanında; Ateş’in sevgilisi olarak gelen davetsiz misafir ortalığı karıştırıyor. Ayşen, daha Ateş’in Yasemin’le numaradan da olsa evli olmasının şokunu yaşarken üzerine bir de sevgilisi olduğunu öğrenince iyice kafası karışıyor. Evdekiler Ateş ile Yasemin’in kaldıkları çatı katına gizlice girip evin ortasında perde görüyor. Bir de ikilinin hiç evlilik fotoğraflarının olmadığını fark ediyorlar. Ateş ile Yasemin, yalanlarını sürdürebilmek için sahteden düğün fotoğrafları çektiriyor.

İşte Çatı Katı Aşk 2. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/nfo5f3Jpnn4

ÇATI KATI AŞK 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşen, bebekken terk edilmiş ve Yılmaz ailesi onu büyütmüştür. Ateş ile Ayşen’in yolu tamircide kesişiyor. Tamirhanedeki yarış arabasını tamir eden Ateş’i Ayşen görüyor ve onu Hilmi usta zannediyor. İkili sohbet etmeye başlıyor ve Ayşen Ateş’ten hoşlanıyor. Ateş’te ondan hoşlanıyor. İkili konuşurken bir anlaşmazlığa düşüp tartışmaya başlıyor.

Ateş yine ralli şampiyonu oluyor. Arkadaşlarıyla kutlama yaparken babası gelip onun aldığı kupaya çiçek dikmesini çünkü başka bir işe yaramayacağını söylüyor. Baba oğul arasındaki tartışma evde de sürüyor. Tıp okuyup doktorluk yapmayan Ateş’e babası ağır konuşuyor. Oda babasına rest çekip evi terk ediyor.

Yasemin’de kaldığı evdeki arkadaşları ile görüş ayrılığına giriyor. İkili emlakçıda aynı eve bakarken karşılaşıyor. Ev sahibinin bekara ev vermeyeceğini öğrenince Ateş, Yasemin’e evli numarası yapmayı teklif ediyor. Kalacak yeri olmayan ve o çatı katını çok isteyen Yasemin Ateş’in teklifini kabul ediyor. İkili evi kiralayıp yerleşiyor.

Evin eski kiracısı ev sahibinin altınlarını çalıp kafesin içine saklamıştır. Altınları almak için geri dönen eski kiracı Yasemin’e yakalanır. Tüm ev sahibi seslere uyanıyor ve sokağa dökülüyor. O sırada Ateş’in halasıyla gelen kız arkadaşı sevgilisi olduğunu açıklayınca herkes şoke oluyor.

Çatı Katı Aşk 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş İle Yasemin Çatı Katı İçin Yalandan Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler