Ana SayfaDizilerBay Yanlış 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Özgür'ün Annesi Ezgi'yi Çok Beğeniyor!

İlgili Postlar

Bay Yanlış 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Özgür’ün Annesi Ezgi’yi Çok Beğeniyor!

Fox Tö’nin yeni fenomen dizisi Bay Yanlış 3. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ezgi, arkadaşlarına Özgür’le birlikte onun kardeşinin düğününe gittiğini gizler. Ama arkadaşları Ozan’dan onun Özgür’le şehir dışına çıktığını öğrenir. İkili Bursa yolunca Ezgi’nin annesiyle karşılaşır. Ezgi’nin annesi Özgür’ü doktor Serdar zannedince oda yanlış anlaşılmayı bozmaz. Bay Yanlış 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Özgür’ün annesi Ezgi’yi çok beğeniyor.

Cuma Dizileri 2020

Özgür’ün Annesi Ezgi’yi Çok Beğeniyor!

Bay Yanlış 3. bölüm 3. fragmanında; Özgür’ün annesi Ezgi’yi görür görmez çok beğeniyor. Ona adeta bayılıyor. İkili çıktıkları tekne turunda çok güzel vakit geçiriyor. Hatta büyük bir yakınlaşma oluyor. Ezgi’nin arkadaşları onun Özgür’le bir şeyler karıştırdığını anlıyor.

İşte Bay Yanlış 3. bölüm 3. fragmanı….

 

BAY YANLIŞ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Özgür, annesine sevgilisi olduğunu ve onunla düğüne geleceğini söyler. Sevim ise, oğlunun yalan söyleyip söylemediğinden emin olamaz. Ezgi, Özgür’ün yalandan sevgilisi olmayı kabul ediyor ama sadece bir günlüğüne. Sevim, oğlunu arayıp sevgilisiyle düğünden bir gün önce gelmeleri gerektiğini söyler.

Ezgi, doktor Serdar’ın ilgisini çekmek için Özgür’den yardım ister. Özgür, Ezgi’ye ne giyeceği ve nasıl davranacağı konusunda ona yardım eder. Hatta onu yakından takip etmek için onunla tenis turnuvasına da gider. Ezgi, Özgür’ün verdiği taktiklerle Serdar’ın ilgisini çeker. Ama hemen balıklama atlamayıp işi varmış gibi turnuvayı terk eder. Serdar ise bu duruma bozulur.

Cansu, bir yıldır birlikte olduğu Levent’in arkadaşlarına kendisini iş arkadaşı olarak tanıştırmasına çok bozulur ve hemen onu evlenmeye ikna etmek için okuduğu kitaptan yardım alır. Kitaba göre önce Levent’e güzel yemekler yapmaya çalışır. Olmadı dışarıdan söyler. Yine kitaba göre eşyalarının bir kısmını Levent’in evine yerleştirir.

Durumu anlayan Levent, kızını çağırarak Cansu’yu eşyalarıyla birlikte evden uzaklaştırmayı başarır. Öte yandan Ozan, Deniz’e aşık olur. Özgür ile Ezgi, fena halde tartışır. İkili birbirini görmek bile istemez. Ezgi, işe başlar ve ilk iş gününde patronunun Özgür olduğunu görünce şoke olur. Aynı şekilde Özgür’de çok şaşırır.

Bay Yanlış 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür’le Çıktığı Yolculukta Annesine Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler