Ana SayfaDizilerBay Yanlış 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür'e Aşık Mı Oluyor?

İlgili Postlar

Bay Yanlış 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür’e Aşık Mı Oluyor?

Fox Tv’nin yeni fenomen dizisi Bay Yanlış 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Ezgi, eski sevgilisinin kız arkadaşının hamile olduğunu öğreniyor ve onunla yüzleşiyor. Bu yüzleşmeden sonra Ezgi, fikir değiştirip Özgür’le kardeşinin düğününe gitmeyi kabul ediyor. Özgür’ün annesi Ezgi’ye tam not veriyor. İkili tekne turuna çıkıyor ve orada duygusal anlar yaşıyor. Bay Yanlış 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ezgi Özgür’e aşık mı oluyor?

Cuma Dizileri 2020

Ezgi Özgür’e Aşık Mı Oluyor?

Bay Yanlış 4. bölüm 1. fragmanında; Ezgi’nin arkadaşları Ezgi’nin Özgür’le sevgili numarası yaptığını öğreniyor. Bu seferde Ezgi’nin Özgür’e aşık olmasından korkmaya başlıyor ve onun bir an evvel bu anlaşmaya son vermesini istiyor. Ezgi ise, Özgür’le geçirdiği romantik anları düşünmeye başlıyor. Özgür ile Ezgi’nin yaptığı anlaşma gerçek mi olacak?

İşte Bay Yanlış 4. bölüm 1. fragmanı….

BAY YANLIŞ 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ezgi, Özgür’le kavga ettikten sonra Serdar’da şansını denemeye çalışıyor. Onun muayenehanesine gidiyor. Orada eski erkek arkadaşıyla kız arkadaşını görüyor. Kızın hamile olduğunu öğrendikten sonra iyice sinirlenen Ezgi, onu arayıp neden kendisinden ayrıldığını soruyor. Oda Ezgi’nin kendisine annesi gibi davrandığını, onun kendisini terk etme korkusu olmadığını ve zaten onunla birlikteyken başkasıyla ilişkisinin olduğunu itiraf ediyor.

Ezgi, arkadaşlarıyla birlikte eski ilişkisine dair ne varsa benzin döküp yakıyor. Daha sonra Özgür’ün yanına gidip onunla kız kardeşinin düğününe yalandan sevgilisi olarak gitmeyi kabul ettiğini söylüyor. Özgür, bu duruma şaşırsa da yine de çok seviniyor. İkili arabaya binip yolculuğa çıkıyor. Yolda Özgür, kahvaltı etmek için durduğu yer Ezgi’nin ailesinin yeri çıkıyor ve ikili onlara yakalanıyor.

Ezgi’nin annesi Özgür’ü doktor Serdar zannediyor. O da durumu bozmuyor. Özgür’ün annesi Ezgi’yi görür görmez çok beğeniyor. Önce onu bir testten geçiriyor. Ezgi’nin Özgür’le ayrı odada yatmak istediğini öğrenince çok seviniyor. Özgür, Ezgi’yi alıp tekneye götürüyor ve ikili denizde çok güzel vakit geçiriyor. Hatta ikili orada yakınlaşmaya başlıyorlar.

Bay Yanlış 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Özgür’ün Annesi Ezgi’yi Çok Beğeniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler