Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet'in Hamlesi Azra İle Zola'yı...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet’in Hamlesi Azra İle Zola’yı Yakınlaştırıyor!

Atv’nin yeni kahkaha garantili dizisi Gençliğim Eyvah 5. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Arif ile Zekeriya, bir dirhem bir çekirdek giyinip ellerine çiçek alıp eşlerinin karşısına çıkar. Ancak affedilmeyen ikili kendilerine bir kulübe yapmaya karar verir. Azra, kendisinin önünde diz çöküp evlenme teklif eden Ahmet’i affetmez. Ahmet’de Azra’ya kızıp ona aldığı yüzüğü Leyla’ya verir. Leyla, Azra’ya yüzüğünü gösterip nispet yapınca ortalık karışır. Gençliğim Eyvah 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ahmet’in hamlesi Azra ile Zola’ya yakınlaştırıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ahmet’in Hamlesi Azra İle Zola’yı Yakınlaştırıyor!

Gençliğim Eyvah 5. bölüm 2. fragmanında; Sokakta kalan, Arif ile  Zekeriya’ya Ahmet, Zola ve Çavi’de destek verir. Beş parasızda kalınca Arif’in aklına bir fikir gelir ve kılık değiştirip Hacer’in altınlarını soymak için harekete geçerler. Zola Azra’ya, onu bekleyeceğini onu beklemenin de güzel olduğunu söyler. Onların yakınlaşmasını gören Ahmet, Zola’ya kafa atar. Bunu gören Azra, Ahmet’e onu bir daha görmek istemediğini söyler.

İşte Gençliğim Eyvah 5. bölüm 2. fragmanı….

GENÇLİĞİM EYVAH 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Çavi ile Zola’yı yabancı şubeden gelen polisler alıp götürür. Hacer ile Nuriye, kısa zamanda çok sevdikleri Çavi ile Zola’yı kurtarma şartı ile Arif’le Zekeriya’yı affedeceklerini söylerler. İkili çocuklarını sınır dışı edilmekten kurtarmak için giriştikleri yolda başlarını belaya sokarlar. Arif ile Zekeriya, kadın satmak suçundan nezarete düşer. Kısa zamanda bu durum eşlerinin ve çocuklarının kulağına da gider. Herkes onların böyle bir yüz kızartıcı suçtan tutuklanmalarına çok şaşırır.

Emniyet müdürü Arif ile Zekeriya’nın müşterisi çıkar ve ikilinin öyle çirkin bir şey yapmadıklarına inanmaz. İkili, emniyet müdürüne Çavi ile Zola’nın öz çocukları olduğunu itiraf edip onları nüfuslarına alacaklarını söz verip nezaretten kurtarırlar. Hacer, Zola’yı kendi kebapçı dükkanına transfer etmek ister.

Zola’da mecbur kalıp Hacer’in teklifini kabul eder. Veysi’de radikal bir karar verip babasının kebapçısında çalışmaya başlar. Eşini bir daha görmemekle tehdit edilen Veysi nikahlı karısını kaçırmak zorunda kalır. Bu arada, Leyla gelip Azra’ya Ahmet’le aralarında hiçbir şey olmadığını anlatır. Daha sonra Ahmet, Azra’nın önünde diz çöküp ona evlenme teklifi eder.

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Ahmet’in Leyla’ya Yüzük Taktığını Öğreniyor!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler