Ana SayfaDizilerBay Yanlış 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi İle Özgür Issız Adada...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi İle Özgür Issız Adada Mahsur Kalıyor!

Fox Tv’nin yeni fenomen dizisi Bay Yanlış 4. yeni bölümüyle 17 temmuz cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Ezgi’nin arkadaşları onun Özgür’le sevgili numarası yaptığını öğrenirler ve  Ezgi’nin Özgür’e aşık olmasından korkmaya başlarlar. Ezgi ise, Özgür’le geçirdiği romantik anları düşünmeye başlar. Özgür ile Ezgi’nin yaptığı anlaşma gerçek mi olacak? Bay Yanlış 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ezgi ile Özgür ıssız adada mahsur kalıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ezgi İle Özgür Issız Adada Mahsur Kalıyor!

Bay Yanlış 4. bölüm 2. fragmanında; Ezgi ile Özgür’ün romantik tekne turlarının sonu bekledikleri gibi olmuyor. Tekneleri arızalanıyor ve kendilerini ıssız bir adada buluyorlar. Romantik başlayan maceranın sonu bakalım nasıl bitecek?

İşte Bay Yanlış 4. bölüm 2. fragmanı….

BAY YANLIŞ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Ezgi, Özgür’le kavga ettikten sonra Serdar’da şansını denemeye çalışır. Onun muayenehanesine gider. Orada eski erkek arkadaşıyla kız arkadaşını görür ve onun hamile olduğunu öğrenir. Onlardan kendisini gizlemeye çalışırken ayağı kayıp yere düşer. Eski erkek arkadaşı da Serdar’da onu görür.

Morali bozulan Ezgi, eski erkek arkadaşını arayıp neden kendisinden ayrıldığını sorar. Oda Ezgi’nin kendisine annesi gibi davrandığını, onun kendisini terk etme korkusu olmadığını ve zaten onunla birlikteyken başkasıyla ilişkisinin olduğunu itiraf eder. Ezgi, arkadaşlarıyla birlikte eski ilişkisine dair ne varsa benzin döküp yakar.

Daha sonra Özgür’ün yanına gidip onunla kız kardeşinin düğününe yalandan sevgilisi olarak gitmeyi kabul ettiğini söyler. Özgür, bu duruma şaşırsa da yine de çok sevinir. İkili arabaya binip yolculuğa çıkar. Yolda Özgür, kahvaltı etmek için durduğu yer Ezgi’nin ailesinin yeri çıkar ve ikili onlara yakalanır.

Ezgi’nin annesi Özgür’ü doktor Serdar zanneder. O da durumu bozmaz ve onun kardeşinin düğününe gittiklerini söyler. Özgür’ün ailesinin evine gittiklerinde annesi Ezgi’yi görür görmez çok beğenir. Ama önce onu bir testten geçirir. Ezgi’nin Özgür’le ayrı odada yatmak istediğini öğrenince çok sevinir. Özgür, Ezgi’yi alıp tekneye götürür ve ikili denizde çok güzel vakit geçirir. Hatta ikili orada yakınlaşmaya başlar.

 Bay Yanlış 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür’e Aşık Mı Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler