Ana SayfaDizilerMasterchef Türkiye 2020 Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Masterchef Türkiye 2020 Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Masterchef bu senede yeni sezonuyla ekranlardaki yerini alacak. Yeni sezonda da birbirinden başarılı şef adaylarının kıyasıya mücadele vereceği yarışmanın ilk fragmanı yeni sezon hakkında ipuçları verirken izleyicilerde de büyük bir heyecan yarattı. Peki Masterchef Türkiye 2020 yeni sezon ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz Sene Büyük Beğeni Aldı

Geçtiğimiz yıl 2. sezonuyla ekranlara gelen Masterchef yarışması izleyici tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Jüri kadrosu Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna olan yarışmada, yarışmacılar hazırladıkları yemeklerle öne çıktı. Final bölümünde Türkiye’yi ekran başına kitlemeyi başaran Masterchef 2019’da Cemre ve Alican finale kalmayı başardı. Yarışmanın birincisi ise Cemre oldu.

MasterChef 3. Sezonuyla Ekrana Gelmeye Gün Sayıyor!

All Star Olabilir Mi?

Üçüncü sezonu ile izleyenlerinin karşısına çıkacak olan MasterChef, yeni yarışmacıları ile ekranlara merhaba diyor. Geçtiğimiz senelere kıyasla daha erken bir tarihte yayın hayatına başlayacak MasterChef, ilk bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Yarışmayla ilgili en çok merak edilen konulardan biri de ilerleyen yıllarda MasterChef All Star olup olmayacağı. Bu konu hakkında geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Acun Ilıcalı şimdilik masada böyle bir konu olmasa da, bu konseptin uygulanabileceğini söyleyerek izleyenleri heyecanlandırdı.

Masterchef Türkiye 2020 Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

MasterChef Türkiye’de yeni sezon 17 Temmuz 2020 Cuma tarihinde TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Acun Ilıcalı’nın da aktardığı üzere bu yıl Masterchef Türkiye’ye dünya üzerinden 100 binin üzerinde başvuru aldıklarını ve seçim konusunda zorlandıklarını ifade ettiği yemek yarışmasında yarışmacıları yine zorlu bir sezon bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler