Ana SayfaDizilerSurvivor 2020'nin Şampiyonu Kim Oldu?

İlgili Postlar

Survivor 2020’nin Şampiyonu Kim Oldu?

Survivor 2020’nin beş buçuk aylık serüveni son buldu. Reytingleri alt üst eden yarışma programının şampiyonu belli oldu. Acun Ilıcalı ve ekibi Survivor 2020’ye yakışır bir şekilde büyük bir final gecesi hazırladı. Finale kalan Barış ile Cemal Can, halk oylamasına sunuldu. Büyük bir bekleyiş sürerken yarışmacıların aileleri ve arkadaşları duygularını belirtti. Duygu seli yaşanan gecenin sonunda SMS oylarının sonucu açıklandı. Survivor 2020’nin şampiyonu kim oldu?

Survivor’a Damga Vuran Anlar!

Survivor 2020’nin Şampiyonu Kim Oldu?

Finale kalan iki finalist gönüllüler takımından çıktı. Gecenin başlamasıyla birlikte Acun Ilıcalı, oylamayı da başlattı. Oylama sürerken yarışmacıların ve ailelerinin duyguları sel oldu. Tv 8 ekibi, Dominik’te yarışmacıların komik anlarını ekrana getirdi. Özellikle Evrim’in adadaki ilk gününde gözyaşlarına boğulduğu anlar ve daha sonra yaşadığı komik anlar izleyenleri kahkahalara boğdu. Programa damga vuran ikinci video ise Nisa’nın ki oldu.

Survivor’ın bu seneki programı pandemi dönemine denk geldi ve izleyenler haftanın yedi günü yarışmayı büyük bir zevkle takip etti. Elenen elenmeyen tüm yarışmacılar yıla damgasını vurdu. İzleyiciler bu sene en renkli Survivor yarışması izledi. Acun Ilıcalı, yılın şampiyonunu açıklamadan önce oradakilere ve ekranları başındaki izleyicilere dron gösterisiyle muhteşem bir şölen yaşattı.

Acun Ilıcalı, SMS oylamasının sonucunu açıklamadan önce Barış’ın ve Cemal Can’ın oylarının arasında yüzde beşlik bir fark bile olmadığını dile getirdi. Ve sonuç açıklandı.

SURVİVOR 2020 ŞAMPİYONU CEMAL CAN CANSEVEN OLDU!

Acun Ilıcalı, SMS oylamasının sonucuna göre Survivor 2020’nin şampiyonunun resmi olarak açıkladı ve Cemal Can bu yılın şampiyonu oldu. Cemal Can, ismini duyar duymaz arkadaşı Barış’a sarılıp ağladı. Acun Ilıcalı, Cemal Can’ın ailesini sahneye davet etti. Cemal Can, kupayı alırken arkadaşı Barış’ın da adına aldığını söyledi.

Survivor 2020’nin şampiyonu Cemal Can, insanlara hayallerinin peşinden gitmelerini ve inanmalarını tavsiyesinde bulundu. Acun Ilıcalı, programı kapatmadan önce tüm ekibe teşekkürlerini iletip, Survivor 2020 şampiyonunun hikayesi perşembe akşamı ekranlara geleceğini de duyurdu.

Survivor 2020’de Son İkiye Kalan Yarışmacılar Belli Oldu! Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler