Ana SayfaDizilerKırmızı Oda Dizisinin İlk Tanım Fragmanı Yayınlandı! Kırmızı Oda Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda Dizisinin İlk Tanım Fragmanı Yayınlandı! Kırmızı Oda Ne Zaman Yayınlanacak?

Acun Ilıcalı, Tv 8 ekranında yeni bir dizinin müjdesini verdi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile büyük başarı yakalayan Acun Medya, aynı dizinin yapımcısı OGM medya ile Kırmızı Oda dizisi için el sıkıştı. Kırmızı Oda dizisi bir İstanbullu Gelin ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri gibi bir psikolog hikayesi olacak. Aykırı bir dizi olarak tanıtılan Kırmızı Oda dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Kırmızı Oda ne zaman yayınlanacak? Ayrıntılar haberimizde….

Binnur Kaya kimdir?

Kırmızı Oda Dizisinin İlk Tanım Fragmanı Yayınlandı!

Acun Medya, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yapımcısı olan OGM medya ile ikinci dizisi Kırmızı Oda için anlaştı. İstanbullu Gelin ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri gibi Kırmızı Oda dizisi de, Dr Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanacak. Dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı oturuyor. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

İşte Kırmızı Oda dizisinin ilk tanıtım fragmanı…..

Kırmızı Oda Ne Zaman Yayınlanacak?

Acun Ilıcalı, dizinin müjdesini ve ilk tanıtımını Survivor 2020’nin final gecesinde duyurdu. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizi Eylül ayı içerisinde Tv 8 ekranında olacak. Kırmızı Oda dizisinin Eylül ayı içerisinde hangi gün ekrana geleceği ise henüz netleşmedi.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KADIN BAŞROL OYUNCULARI BELLİ OLDU!

Eylül ayı içinde ekrana gelecek olan Kırmızı Oda dizisinin kadın başrol oyuncuları, Binnur Kaya ve Songül Öden olarak. En Son Zengin ve Yoksul dizisiyle ekrana gelen usta oyuncu Binnur Kaya, bu sefer izleyicilerinin karşısına bir psikolog olarak çıkacak. Dizinin belli olan ikinci kadın oyuncu Songül Öden ise, en son Bir Aile Hikayesi ile gönülleri fethetmişti.

Songül Öden kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler