Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eda İle Serkan Ayrı...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eda İle Serkan Ayrı Eve Çıkıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizlerinden Sen Çal Kapımı 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Eda’nın Serkan’ı öpmesinden sonra herkes ikilinin aralarında bir şey olduğunu zannediyor. Serkan’ın annesi durumu kabullenmese de oğluna nişan yapmaktan başka çaresi kalmıyor. Eda ile Serkan, aralarında iki aylık bir nişan sözleşmesi yapıyor. Ancak bu sırrı kimsenin bilmemesi şartıyla. Eda’nın iki gün önce tanıştığı Serkan’la nişanlanmasına halası ve arkadaşları çok şaşırıyor. Sen Çal Kapımı 3. bölüm 1. fragmanı yayında. Eda ile Serkan ayrı eve çıkıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Eda İle Serkan Ayrı Eve Çıkıyor!

Sen Çal Kapımı 3. bölüm 1. fragmanında; Eda, Serkan’la aralarındaki sözleşmeyi kimseye bahsedemediği için kendi içinde çelişki yaşıyor. Serkan, köpeğini bahane edip Eda’yı görmeye evine gidiyor. İkilinin nişandan sonra aynı eve taşınmaları gündeme geliyor. Eda, onunla ayrı eve çıkmayı kabul etmesine başta halası olmak üzeri arkadaşları şok oluyor. Serkan’ın Eda’ya karşı tavırlarının değişmesi yakınları tarafından fark edilmeye başlıyor.

İşte Sen Çal Kapımı 3. bölüm 1. fragmanı…

SEN ÇAL KAPIMI 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Eda’nın Serkan’ı öpmesinden sonra tüm davetliler şok oluyor. Serkan, Eda’dan bunun hesabını soruyor. Öte yandan Eda’nın arkadaşları onun nefret ettiği adamı nasıl herkesin önünde dudağından öptüğüne anlam veremiyor. Eda, sosyal medyada fenomen oluyor. En son durumu Eda’nın halası öğreniyor.

Eda, halasına iki gün önce tanıştığı Serkan’la nişanlandığını söylüyor. Ne arkadaşları nede Eda’nın halası işin içinden çıkamıyor. Serkan, Eda’yı çağırıp onunla bir nişan sözleşmesi yapıyor. Eda’da imzalıyor ancak kendi şartlarını da koyuyor. Kendisi istemediği sürece kendisine dokunamayacağını söylüyor. Serkan’ın annesi şok geçiriyor ve evden dışarı çıkamıyor.

Durumu düzeltmek için oğlunu arayıp hemen nişan yapmaları gerektiğini söylüyor. Serkan, Eda’ya çok güzel bir yüzük alıyor ve sonra yemeğe çıkıyorlar. Orada Selin ve nişanlısıyla karşılaşıyorlar. Eda, Serkan’la iki aydır sevgili olduklarını ve onun kendisine yaptığı sürprizleri anlatınca Selin kulaklarına inanamıyor. Nişan hazırlıkları tamamlanıyor. Eda, kıyafetini gidiyor ama fermuarını kapatamayınca Serkan’dan yardım istiyor.

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Serkan Eda’yı Nişan Yapmaya İkna Edebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler