Ana SayfaÜnlülerSen Çal Kapımı 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Serkan Eda'yı Nişan Yapmaya...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Serkan Eda’yı Nişan Yapmaya İkna Edebilecek Mi?

Fox Tv’nin yeni dizilerinden Sen Çal Kapımı 2. yeni bölümüyle yarın akşam ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde: Serkan, anlaştıkları gibi Eda’ya iki aylık nişan sözleşmesi imzalatır. Sözleşmeye göre ikili iki ay boyunca ikili nişanlıymış gibi davranacak ve Eda,sonunda bursuna kavuşacak. Sözleşmeye göre ikili bir daha birbirlerinin yüzünü bir daha görmeyecek. Eda, sözleşmeyi kabul eder. Ama şartı ondan kendisine dokunmamasını ister. Selin ise, ikilinin iki aydır beraber olduğunu öğrenince çok şaşırır. Sen Çal Kapımı 2. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Serkan Eda’yı nişan yapmaya ikna edebilecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Serkan Eda’yı Nişan Yapmaya İkna Edebilecek Mi?

Sen Çal Kapımı 2. bölüm 3. fragmanında; Eda, Serkan’ı tüm basın önünde öptüğü için fenomen olur. Serkan, ailesine Eda’yı nişanlısı olarak tanıştırır. Ama annesi Eda’yı çiçekçi diye küçümser. Serkan, Eda’yı nişan töreni yapma konusunda zorlar. Ama o istemez. Bakalım Serkan, Eda’yı nişan töreni yapmaya ikna edebilecek mi?

İşte Sen Çal Kapımı 2. bölüm 3. fragmanı…

SEN ÇAL KAPIMI 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Bursunun kesildiğini öğrenen Eda, halasıyla çiçekçilik yapmaya başlar. Eda. devamsızlıktan okuldan atıldığını öğrenir. Mezuniyet günü için okula giden Eda, hocasından okula geri alındığını ama burs parasını kendisinin ödemesi gerektiğini öğrenir. Burs parasını ödeyecek günü olmayan Eda, Serkan Bolat’ı düşman olarak görür.

Serkan Bolat, konuşmacı olarak okula gider. O konuşmaya başlayınca Eda, durmadan onun sözünü kesip bursunun kesildiğini söyler. Serkan, şirketi arayarak burs verdikleri öğrencilerden burcu kesilen olup olmadığını sorgular. Ama bursu kesilen öğrenci olmadığını öğrenince Eda’nın ne yapmak istediğini anlayamaz.

Serkan, eski sevgilisi Selin’in nişanlanacağını birde üzerine kendisine davetiye gönderdiğini öğrenir. Davetiyenin içinden kelepçe çıkar ve kelepçeyi koltuğa atar. Eda. Serkan’ın arabasını boydan boya çizer. Arabanın içinde olan Serkan, çıkar ve ikili tartışmaya başlar. Eda, koltukta duran kelepçeyi Serkan’ın ve kendi bileğine bağlar.

İkili kelepçeden kurtulduktan sonra Serkan, muhasebe müdürünün gerçekten Eda’nın bursunun kesildiğini öğrenir. Eda, arkadaşının yerine hostes olarak özel uçakta çalışmaya gider. Uçakta seyahat edenin Serkan Eda’yı karşısında görünce çok şaşırır. Serkan, Selin’in nişanını Gökçe adaya gider. Canlı olarak yayınlanan nişana katılır. Nişanı erken terk edince Selin ve diğer davetliler Serkan’ı tekrar nişana çağırmaya peşinden giderler.

Serkan, Eda’nın yanındayken onlar yanına gelir ve onu herkese yeni sevgilisi olarak tanıtır. Seyfi, yeni bir sevgili bulup Eda’dan ayrılmak istediğini söyler. Eda’da Serkan’la arasında çıkan dedikodudan dolayı onun ayrılmak istediğini zannedip o olayın gerçek olmadığını söyler. Seyfi’de zaten o dedikoduya inanmadığını ‘O kim sen kimsin’ sözlerini duyan Eda, gidip herkesin içinde Serkan’ı dudağından öper.

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Eda İle Serkan Nişan Sözleşmesi Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler