Ana SayfaDedikoduAllan Hakko Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

İlgili Postlar

Allan Hakko Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

Şubat ayında mutlu bir birlikteliğe başlayan Burcu Esmersoy ve Allan Hakko aşkı kısa sürdü. Birbirine çok yakıştırılan ikilinin evlenebilecekleri düşünülürken ikiliden ayrılık haberi geldi. Burcu Esmersoy’dan ayrılan Allan Hakko yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Burcu Esmersoy Doğruladı

Şubat ayında Vakko veliahtı Allan Hakko ile birlikte anılmaya başlayan Burcu Esmersoy’un ilişkisinin bir süre önce başladığı söylense de ikiliden uzun bir süre açıklama gelmemişti. İddialara göre birkaç kez görüşen ve birbirini tanıyan çift Şubat ayının başlarında ilişkilerine isim koyma kararı vermişti. Bu iddiaların ardından açıklama yapan ünlü sunucu Burcu Esmersoy “Birbirimizi tanıma aşamasındayız” sözleriyle iddiaları doğrulamıştı.

Burcu Esmersoy İle Allan Hakko Ayrıldılar Mı?

Allan Hakko ve Burcu Esmersoy Ayrıldı Mı?

Gönlünü  Allan Hakko’ya kaptıran Burcu Esmersoy, İlişkisinin ilk başlarında “Birbirimizi tanıma aşamasındayız” diyerek sonrasında da Hakko ailesinin gönlünü de çaldığı söyleniyordu. İlişkilerinde ciddileştikleri düşülen çiftten Haziran ayında ayrılık haberi geldi. Ayrılık hakkında çift basına açıklama yapmaktan kaçındı. Özel hayatında gezmeyi ve sosyalleşmeyi seven iş adamı Allan Hakko’nun da yakın dostlarına “Burcu sadece işine aşık” dediği de öne sürüldü.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Allan Hakko Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

Haziran ayında dört aylık sevgilisi Burcu Esmersoy’la yollarını ayıran Allan Hakko görünüşe göre çoktan yeni bir aşka yelken açtı. Hakka geçtiğimiz gün Bebek’te yeni sevgilisiyle objektiflere yakalandı. Hakko’nun yeni kız arkadaşının Esmersoy’a olan benzerliği de gözlerden kaçmadı. Baş başa Boğaz’a karşı yemek yiyen çift, çıkışta Hakko’nun lüks cipine geçti. Art arda patlayan flaşlar karşısında ufak çaplı panik yaşayan Allan Hakko, muhabirlerin sorularına yanıt vermedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler