Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy İle Allan Hakko Ayrıldılar Mı?

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy İle Allan Hakko Ayrıldılar Mı?

Sosyetik güzel Burcu Esmersoy, iş adamı Berk Suyabatmaz ile evliliğini noktaladıktan hemen sonra kalbini Vakko’nun veliahdı Allan Hakko’ya kaptırmıştı. Geçtiğimiz haftalarda da Hakko ailesi tarafından da takibe alınan Burcu Esmersoy’un aşkında sürpriz bir gelişme meydana geldi. Ünlü ikili dört aylık aşklarını bitirme kararımı aldılar? İşte tüm detaylar..

Burcu Esmersoy: Hak Ettiğim Hayatı Yaşıyorum

Burcu Esmersoy İle Allan Hakko Ayrıldılar Mı?

4 ay evvel kalbini Vakko’nun veliahdı olan Allan Hakko’ya kaptıran Burcu Esmersoy, İlişkisinin ilk başlarında “Birbirimizi tanıma aşamasındayız” diyerek sonrasında da Hakko ailesinin gönlünü de çalmıştı.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Geçtiğimiz haftalarda sosyetik sevgilisi Allan Hakko’nun annesi Carole Hakko ve kardeşi Romina Hakko Garih, sosyal medya’da Burcu Esmersoy’u takibe bile almışlardı.

Disiplinli Yaşamı İlişkinin Sonu Oldu..

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa magazin programının son dakika geçtiği haberine göre; ünlü çiftin ilişkisini, Burcu Esmersoy’un disiplinli yaşamı ve işine çok daha fazla zaman ayırması sonucunda bitti.

“Burcu Sadece İşine Aşık”

Özel hayatında gezmeyi ve sosyalleşmeyi seven iş adamı Allan Hakko’nun da yakın dostlarına “Burcu sadece işine aşık” dediği de öne sürüldü.

Carole-Jeff Hakko ikilisinin oğlu olan Allan Hakko, 2010 yılında dünya evine girdiği Azer Polat’tan 2015 yılında boşanmıştı. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy da geçtiğimiz sene iş insanı olan Berk Suyabatmaz ile yollarını ayırmıştı.

Burcu Esmersoy’dan Geçmişe İmalı Gönderme!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler