Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy: Hak Ettiğim Hayatı Yaşıyorum

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy: Hak Ettiğim Hayatı Yaşıyorum

Geçtiğimiz aylarda Allan Hakko ile mutlu bir ilişkiye başladığı öğrenilen Burcu Esmersoy son dönemlerde sosyal medyadan paylaştığı videolarla takipçilerinin yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz Seçkin Şenvardar’la röportaj yapan ünlü sunucu Burcu Esmersoy “Hak ettiğim hayatı yaşıyorum” açıklamasıyla gündeme geldi. İşte Burcu Esmersoy’un merak edilen o açıklamaları;

Hayatının Bilinmeyenleri ve Güçlü Duruşu Herkesi Çok Etkiledi

Şubat ayında Gökhan Çınar’ın moderatörlüğnü yaptığı “Katarsis” programına konuk olan Burcu Esmersoy aile hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu. Çocukken babasından şiddet gördüğünü ve çocukken annesine anne demesinin yasak olduğunu dile getiren ünlü sunucu ““O çocuk gelse yanına otursa” sorusuna “O kadar savunmasız ve zararsız ki tek istediği sevilmek aslında. Ona sarılmak istiyorum ve bunu her çalışmamda sarılarak çözdüm. Sadece sevilmeye ihtiyacı var. Bence bu mesleği seçmemin bile sebebi bence sevgi ve takdir beklemek. Bunları görmediğim için başka insanlardan bekliyorum” itirafıyla herkesin yüreğine dokunsa da, en çok cesareti ve güçlü duruşuyla takdir görmüştü.

Burcu Esmersoy Dayak Yediğini ve Aldatıldığını İtiraf Etti!

Mutluluğu Yüzünden Okunuyor

Berk Suyabatmaz‘la boşandıktan sonra ilk kez Allan Hakko ile adı aşk dedikodularına karışan Burcu Esmersoy ilişki iddialarını yalanlamamış ve Allan Hakko ile birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını dile getirmişti. Bu açıklamadan bir ay sonra Allan Hakko ile ilk kez İstanbul’da görüntülenen Burcu Esmersoy’un gözlerinde mutluluk dikkatlerden kaçmamıştı. Arkadaşlarıyla birlikte Cihangir’de yemek yiyen çift mekandan el ele çıkmışlardı.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Burcu Esmersoy: Hak Ettiğim Hayatı Yaşıyorum

Seçkin Şenvardar’a samimi açıklamalarda bulunan Burcu Esmersoy, hayatında utanacak bir şey yapmadığını, kariyerindeki noktaya hak ederek ve çalışarak geldiğini “Hep çok çalıştım, geldiğim yere kendi çabamla geldim. Hak ettiğim yerdeyim, hak ettiğim hayatı yaşıyorum. Güçlendim, aslında bizim işte derimiz kalınlaşıyor ya çok da kalın derim yok ama benim de üzüldüğüm, eve kapandığım, depresyon yaşadığım zamanlar oluyor.” sözleriyle dile getirdi. En çok korku filmi izlemeyi sevdiğini de itiraf eden ünlü sunucu açıklamasına En büyük sıkıntım, İMBD’nin altı puan üzerinde korku filmi peşindeyim. 3.6’ları falan da seyrediyorum. Tek başıma seyrederim. Bugüne kadar özel hayatımda korku filmi seven bir insan bulamadım, yok öyle bir insan. Kız arkadaşlarımla oturur, seyrederim. Yalnız yaşayan kadın olunca, evde hareket heyecan olsun istiyorsun. Yataktan kalkıp, banyoya giderken o karanlıkta başına neler gelecek bilmiyorsun ya.” sözleriyle devam etti.

Burcu Esmersoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler