Ana SayfaDedikoduHande Ataizi: Kenan İmizalıoğlu'nu Yetenekli Bulmuyorum

İlgili Postlar

Hande Ataizi: Kenan İmizalıoğlu’nu Yetenekli Bulmuyorum

Son dönemlerde ünlülerin sosyal medya üzerinden açtıkları ve konuk oldukları canlı yayınların popülaritesi günden güne artmakta. Geçtiğimiz günlerde Ertem Şener’in YouTube kanalı üzerinden yayınlanan Sorgu Odası programı konuk olan Hande Ataizi “Kenan İmirzalıoğlu”nu yetenekli bulmuyorum açıklamasıyla bombayı patlattı. İşte Hande Ataizi’nin o açıklaması;

Düğünü Ertelemek Zorunda Kaldı

Geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda objektiflere yakalanan çift samimi açıklamalarla gündeme gelmişti. Mutfakta pek yetenekli olmadıklarını “Ben pek bir şey yapmadım. Mutfakla pek aram yok. Geçen bir pizza yaptık. Onu da elimize, yüzümüze bulaştırdık” sözleriyle dile getiren ünlü oyuncu koronavirüs salgını nedeniyle bahar ayında Fransa’da gerçekleştirecekleri nikahı erteleme kararı aldıklarını açıkladı.

Dinç Aydoğdu ile Dünya Evine Girmeye Hazır

Geçtiğimiz sene Dinç Aydoğdu ile aşk yaşadığı öğrenilen Hande Ataizi, ikilinin arasındaki yaş farkına yönelik eleştirilere kulak asmadığını ve Dinç Aydoğdu’nun gayet olgun biri olduğunu belirtmişti. Bu dönemlerde gelecekteki evliliğin de ilk sinyallerini veren ünlü oyuncu “Dinç çocukları çok seviyor. Leon ile de iyi anlaşması beni mutlu ediyor. Evlenince bebek isterse, itiraz etmem. Leon’a kardeş gelir” açıklamasını yapmıştı.

Hande Ataizi Kimdir?

Hande Ataizi: Kenan İmizalıoğlu’nu Yetenekli Bulmuyorum

Ertem Şener’in Ataizi’ye Keşke şununla aynı dizide ya da filmde oynasam dediğin oldu mu?” sorusunu üzerine sorması üzerine Ataizi “Kıvanç Tatlıtuğ’u çok beğeniyorum. Çok iyi bir oyuncu, onunla bir projede yer almak isterim. İnanılmaz iyi bir oyuncu. Organize İşler’de mükemmel oynamıştı. Kenan İmirzalıoğlu‘nu ise yetenekli bulmuyorum ve beğenmiyorum. Sokaktan geçen bir adamı al, daha doğal ve daha iyi oynar.” dedi.

Kenan İmirzalığlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler