Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya Larissa Gacemer'e Destek Verdi

İlgili Postlar

Hazal Kaya Larissa Gacemer’e Destek Verdi

2013 senesinde eski basketbolcu Burak Gacemer ile dünya evine giren Brezilyalı model Larissa Gacemer, geçtiğimiz gün takipçilerinin sık sık gelen “Neden çocuğunuz olmuyor?” sorusunu çektiği bir videoyla yanıtladı. Büyük bir itirafla gündeme gelen Larissa Gacemer’e ilk destek eşinden gelmişti. Şimdide Hazal Kaya Larissa Gacemer’e destek verdi. İşte Hazal Kaya’nın o paylaşımı;

Birbirleri İçin Yaratılmışlar

Larissa Gacemer ve Burak Gacemer’in eğlenceli ilişkisine pek çok kişi sosyal medyadan konuk oluyor. “Kim ne der?” sorusunu umarsamadan eğlenmenin hakkını veren çiftin eğlencesi ve enerjisi tüm takipçilerine geçiyor. Birlikte ne kadar mutlu oldukları gözlerinden okunan çiftin aşk dolu bakışları da böyle doğal aşkların kaldığına dair inancımızı tazeliyor.

Larissa Gacemer’in Samimi İtirafı

Sosyal medyadan sürekli neden çocuk yapmadığı hakkında sorular alan Larissa Gacemer sosyal medya hesabından “Bana sürekli neden çocuk yapmıyorsun diyorlar. Çocuğum doğuştan olmuyor. Allah beni böyle yaratmış. Yine de denedik Burak’la ama olmuyor. Eşim bunu kabul etti, ben de kendimi kabul ettim Herkese kötü yazıyosunuz bana da kötü yazıyosunuz Kötü yorum yazmayın artık.” açıklamasını yaptı. Larissa Gacemer’in bu açıklamasından sonra Burak Gacemer eşine sarılırken çekilen bir fotoğrafı “Sen bana yetersin” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Larissa Gacemer Kimdir?

Hazal Kaya Larissa Gacemer’e Destek Verdi

Larissa Gacemer’in açıklamalarının kendisini çok üzdüğünü belirten Hazal Kaya sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoayla “Beni böyle kabul etti’ demen çok dokundu bana. Öylesi böylesi yok, şahane bir kadınsın, eksiğin olmadığı gibi de fazlan var, dışın kadar için de fazla güzel, belli. Bir an bile dertlenme kötü ruhlar yüzünden. Söylemeye çalıştığım tam olarak buydu dün mevzu olan videoda. Bir kadını bedeniyle ilgili böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakan herkes utansın. İnsanlara hadsiz sorular soracağınıza, kendinize bir sorun; Bana ne?” sözleriyle Larissa Gacemer’e destek verdi.

Hazal Kaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler